Új hozzászólás Aktív témák

  • TheNewDawn

    addikt

    válasz arty #14549 üzenetére

    Én is régóta játszom nagyon, szóval igazad van, ezt a kinek az apukája nagyobb és erősebbet felejtsük el :) Szóval lehet hogy mindketten sokat toltunk, de nem ez a lényeg.

    Hanem hogy pont nem kilóra mérem épp ellenkezőleg.Witcher 3 meg btw kb ( egyik) legminőségibb játék a gaming történelemben, de nyilván sorolhattam volna másikat is helyette.
    Csak annyit akartam kihozni ebből, hogy igen, ahol 100 vagy 200+ óra tényleg minőségi szórakozást kapok a pénzemért mint ott ( sajnos tényleg nagyon kevés ilyen game van de 1-2 azért akad) ott hajlandó vagyok kipengetni a 60 eurót és előrendelni.
    Ahol meg minőségit kapnék valszeg, de csak 4-5 órát mint mondjuk Resident Evil 3, azért meg nem vagyok hajlandó teljes árat fizetni, hanem jó lesz 1 év múlva gamepassben/bundliban/humble choiceban .

    Az általad sorolt közepesen minőségi és hosszú gamek ( pl Far Cryok vagy legujabb AC ek de nyilván itt is lehetne csomó más példát hozni) meg szintén az a kategória, ahol valóban ha a játékórát nézem, akkor akár 60 at is megérhetne, de mivel nekem a minőség is nagyon fontos, ezért ezeket se veszem meg annyiért, hanem ilyen 1-1-5 év múlva szintén, pl Origins goldot 1 éve húztam be 20 ért, ahogy most nemrég ugyanennyiért az Odysseyt is. Mert van bennük ugyan tartalom, meg egy ideig élvezetesek is, de tényleg sok a grindfest, és a legminőségibb címek közelébe sem érnek.

    Szóval csak annyi, hogy én gaming terén csak a hosszú és minőségi szórakozásért vagyok hajlandó teljes árat fizetni, a hosszú de kevésbé minőségi és a rövid de minőségiért nem, ennyi az egész :) Nyilván ha valakinek más a preferenciája, azzal sincs semmi gond, sokan vagyunk ,sokfélék.

Új hozzászólás Aktív témák