Új hozzászólás Aktív témák

  • pikkasz007

    csendes tag

    Sziasztok! Már egy ideje figyelgetem a fórumot 3 hete vettem a tabot,de már előtte is olvasgattam.
    Összességében meg vagyok elégedve vele. Legtöbbet netezek rajta,hébe hóba egy kis játék,zenehallgatás (webrádiók,mp3)házimozin keresztüll,de filmnézésre is használom hdmi átalakító segítségével. Van amikor be se kapcsolom a nagy gépet csak rádugom a hdmi-t meg a vez nélküli egér+bill-et a tabra és a nagy tv-n netezek,csak mindezt szép csendben(hűtés zaj nélkül) és nem utolsó sorban energiatakarékosabban mint az asztalimmal. Tehát elég szépen ki van használva,napi 3-4óra folyamatos nyomkodás,ha nem akkor is a wifi állandóan bekapcsolva torrent miatt,plusz este általában egy film(kijelző nélkül,hdmi-n). Éjjel töltés másnap folyt köv.
    A sok segítségnek köszönhetően amit itt olvastam a fórumon (név nélkül mkinden segítőnek köszönöm.) elég jó kis gépet sikerült varázsolni belőle. Nem bánom hogy nem egy 80 v. 100 ezres gépet vettem. Leszámítva a hibáit ami van(nekem is mégis szeret a párom :-) ) tökéletes nekem.
    Jöhet egy kis feketeleves:
    Kijelző:gyorsan invertálódó színek. Erre megoldás ha fekve kamerával lefelé használod,erősen programfüggő de netezni tökéletesen lehet úgy is.
    Alvó mód fagyás: normál mód cpu mellett nem jelentkezik (Gadmei 10.11)
    Wifi szakadozás : mióta gadmei 10.11 nálam semmi gond a wifivel.
    Görgetés netezésnél: weboldalfüggő,van ahol zavaróan szaggatva görget, de finom "pöccintős" újjhasználattal javítható. :-)
    Töltő: remélem egyedi más még nem írt róla. Beesett a dugó villája..... mozog a tápegységben. Ha lenne hozzá való csvarhúzóm már beragasztottam volna.
    Összegezve, amit eddig már sokan mondtak ezért a pénzért megéri.Aki nem sajnál 80-at kiadni egy felsőbb kategóriásért az tegye,biztosan jobb,de ne felejtsük hogy az már duplája,baj is lenne ha nem lenne kétszer olyan jó.

Új hozzászólás Aktív témák