Új hozzászólás Aktív témák

  • Mappa

    addikt

    Van a játékbeállításban ez a skálázódás vagy mi a tök. Gyárilag 100% van most próbáltam finomra hangolni, hogy érek el több fps-et így ultran. Na ezt szinte teljesen le lehet venni talán 25%-ra amikor is a grafika olyan lesz mint az első duke nukem-ben :DDD pixel dús. kb. játékban ellátni 10 métert utána azt se tudja az ember már mit lát. Na de most ezt olyan 70%-ig visszavéve még egyáltalán nem mosódik el egy picit lesz pixelesebb, viszont fps-re rengeteg dob átlag 70-80fps lett így minimum olyan 45fps. Most 85-90% van ez a skálázódás csúszka és fix 60 fps-em van ultra minden on beállításokkal. (egyedül vsync off-on).

    Szóval akinek gyengébb gépe van ezzel el tud szórakozni, tény, hogy 50% már tényleg pixeles minden de ha azt vesszük 65-70-nél max a fegyver zoomnál látszódik, hogy a laser vagy a red doght körvonala kockásabb.

    Sipi - Tibet(?) szép volt :K a börtönnél jártam amikor írtam csak már ne emlékeztem :D most vagyok a gátnál... most bf4.exe működése leállt úgyhogy mára elég ennyi :D (BÖF3 single jobban tetszett mármint a sztori része. De lehet ott a nagy grafikai áttörés+ a sztori is egy cod után dobott a BÖF3-on.)

    nem kötelező megadni

Új hozzászólás Aktív témák