- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- A tenger alatti kábelek nemzetbiztonsági kockázatot jelenthetnek az USA számára
- Geopolitikai kockázatok elől fut Tajvan legnagyobb chiptervezője, a MediaTek
- Úgy néz ki, hogy vizsgálatot indít az EU a Temu ellen
- Rohamosan nő Elon Musk AI-cégének az értéke
- Windows 11
- Kitört a botrány az Amazonnál az irodai munka miatt
- Hálózati / IP kamera
- Xiaomi AX3600 WiFi 6 AIoT Router
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- Milyen routert?
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- ASUS routerek
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Mobilinternet
Aktív témák
-
Atomgeszi
veterán
válasz localhost #6635 üzenetére
Az nem is gond, hogy ő megmondja , hogy frissítsek mert akkor jobb lesz nekem. De mért kell egy ennyire szar buta verzióra frissítenem? Én egyszerűen képtelen vagyok megszokni és hányingerem van az egész 9es msnből! Akkor legalább csinálnának hozzá olyan feature-t hogy tökre megegyezzen a 8.5össel! Ennyit kérünk csak, nem átláthatatlan és megszokhatatlan dolgokat.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
Sziasztok!
Feltettem az új msnt erre kiírja, hogy Hibakód: 8004882e
XP-n eddig a 8.5 volt fent és erre telepítettem rá és bejelentkezésnél ezt a hibát írja ki. Próbáltam zapot is de akkor is ezt írta ki. Mi a francot cisnáljak??? -
Atomgeszi
veterán
válasz borsodika #7865 üzenetére
Az a 8.5ös lesz újra?
De nekem mindenképp a 9.0 -ás kell. Mióta volt ez a váltás egyszerűen hiába veszek fel bárkit msnre attól folyamat visszadobja az üzeneteket. Ha ő vesz fel akkor tudok neki írni, ha én őt akkor visszadobja, hogy sikertelen. Ezért akartam, hogy 9.0-án talán már jó lenne.Vagy lehet, hogy a discovery kavar be? Mert , ha én veszek fel valakit és ráírok és ő megnyitja az ablakom akkor jön az üzenet a discovery-től, hogy " xy-nak nem szerepelsz a partnerlistáján". Pedig fent vagyok.
[ Szerkesztve ]
-
Atomgeszi
veterán
válasz samfishR #7912 üzenetére
Nekem is ezt írja ki!!! 8.5öst használsz?
Akinél kiírja, hogy nem vagyok fent pedig igen azzal még beszélgetni sem tudok normálisan mert folyamat visszadobja az üzeneteket! Az a megoldás,ha valakit én akarok felvenni új partnerként, hogy megkérem az illetőt, hogy legyen szíves felvenni mert csak úgy működik! -
Atomgeszi
veterán
válasz superecneB #7970 üzenetére
Persze! Működik! És ablakfüleket is tud.
-
Atomgeszi
veterán
Engem beengedett az msn olyan 24 próbálkozás után.
-
Atomgeszi
veterán
Már megint ez a hülye hibaüzenet jön elő mint régebben mikor beakartam jelentkezni. Nektek nem?
-
Atomgeszi
veterán
Már kezd felbaxni, hogy két helyre is írtam a hotmailnek, hogy titlsák fel a címem de csesznek rám. Akit esetleg ugyanígy kitiltottak az megmondhatná, hogy hogyan tudom elérni náluk ,hogy oldják fel a tiltást. Kicsit kezd tele lenni a ...
-
Atomgeszi
veterán
válasz Fl4tl4nd3r #9654 üzenetére
Szia!!
Ha rájöttél a megoldásra pls, illess meg egy pü-vel! Köszi! -
Atomgeszi
veterán
Hali!
Miért írja ki folyamat a ResHack, hogy "Compiler Error in line 4 at offset 18
Invalid statement: integer expected" Mikor átakarom írni a verziószámot 8.5-ról a 15.4-re.
Megoldottam[ Szerkesztve ]
Aktív témák
- World of Warcraft (WoW) Díszdobozok
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, kedvező ár!
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - 2990 Ft-tól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest