Új hozzászólás Aktív témák

  • higbo

    tag

    Sikerült beszerezni egy JW Minix-et (Atom N550, 2GB Ram, Link) Barátosnének. Nem offolni szeretnék, csak leírni a tapasztalatom, hátha valakinek segít a döntésben, + van pár kérdésem (kérdéseimet számoztam. )

    Ár érték aranyban szerintem nagyon megéri (nekem tetszik amit kaptunk az árért) dupla mag,n-es wifi, jók az illesztések, matt a kijelző és az egész ház, jó a műanyag minősége, zsanér is erős és jónak tűnik a 2gb memóriával pedig elég gyors. Most butított Win7 Ultimate 64bit van rajta, ami gyorsan betölt, böngészőben 7-8 tab-ig sem laggol. Amire kell Office+Video+Net tökéletes ezen az áron.

    Ami mínusz:
    - nincs bluetooth (könnyen pótolható)
    - azért valami szövet tatyót dobhattak volna hozzá (ez is könnyen pótolható, bár nem szívesen adok érte pínzt)
    - memória/HDD upgrade csak garancia matrica eltávolításával lehetséges
    -Valamint a hűtést: CPU-ra idle –ben 60C körül, terhelve felmegy egészen 70 C-ig, ezzel párhuzamosan a magok 70C-től egészen 85C-ig melegednek… Valamint a HDD is felkúszik 45C-ig… (Aida-ban mértem)
    1, Ezek a hőmérsékletek normálisak mondhatók N550-nes netbookoknál?
    ( Nem volt még netbookom, de régebbi C2D notim is felment 75C-ig terhelés alatt. Azzal aztán nem volt semmi gond később…)
    2, Az normális netbookoknál, hogy ha kikapcsolod a gépet, de hálózatra van kötve, nem kapcsolja ki az USB-k áramellátását…? Ha rá van kötve pl egy külső vinyó az ugyan úgy pörög tovább attól függetlenül, hogy a gép már rég ki van kapcsolva…
    3, Valaki tud 64-bites drivert sytek cég által gyártott STK0000 (aida szerint) chipes web-kamerához? :)

Új hozzászólás Aktív témák