Új hozzászólás Aktív témák

  • marec1122

    senior tag

    válasz VADÓC #14569 üzenetére

    szia!

    mostanság én is elég sokat forogtam ebben a kérdésben én is kerestem magamnak a megfelelőt.az érintő elég felejtős vagy tabletpc vagy netbook bár vannak érintős netbookok de én személy szerint nem látom értelmét ráadásul elég drágák. vannak bizonyos ellentmondások az írásodban. pl nem igen lehet nagy teljesítményű eszközöket beletenni mert azok jobban fogyasztanak és pont a netbook legnagyobb erénye látná a kárát, lásd hosszú üzemidő. általában 0.3 Mp-es kamerák kerülnek a netbookokba én most próbáltam hát nem lehet szőrszálakat számolni de skypolni szerintem jó.
    Ami az 5-6 évet illeti. Bár ez privát vélemény de ha lenne 3 millió forintom egy netbookra és ennek megfelelően vásárolnék az is elavulna 5-6 éven belül mivel a ma legjobb cucca jövő héten már csak a második.
    A telepítőről annyit hogy bár lemezt nem adnak hozzá de általában van rajta egy rejtett partíció amiről lehet telepíteni. Ez kb annyit jelent hogy a winchester egy részén ott van a telepítő amit némi szaktudás nélkül akkor sem tudsz törölni ha akarsz.
    Ennél a résznél volt egy kis gondom(250MB-es az már jó nak számít?). Én úgy gondolom hogy GB ra gondoltál és az a merevlemez(winchester) mérete. Ezeknél az eszközöknél amúgy teljesen elfogadható. Később ez is fejleszthető nagyobbra vagy ssd-re cserélhető.
    A felbontásnál ugyan az a szitu. Az energiatakarékosság a lényeg.
    Én persze ezzel nem sokat segítettem tudom. De úgy gondolom hogy itt-ott kompromisszum késznek kell lenned. És nem ártana egy tényleges összeghatárt írnod és az itteni srácok máris ajánlgatnának minden félét.

    Csak megfontoltan :D "Öregember nem gyorsvonat!" John McClane

Új hozzászólás Aktív témák