Új hozzászólás Aktív témák

  • lax-lee

    csendes tag

    válasz karesz501 #1162 üzenetére

    Az L745-öt sajnos nem ismerem,de december végén vettem egy MSI L735 notit, ami annyival kevesebb a te általad kiszemeltnél,hogy az enyémnél 1440-960-as a felbontás, a képe gyönyörű, nem jelentkeztek eddig a topikban 655/677-es típusnál felsorolt képi hibák. Szóval ne félj a kijelzőjétől, gyönyörű.
    A melegedés itt is jelentkezik,de nem olyan mértékben,ahogy az előbb említett típusoknál írták (talán a 30%-al nagyobb fizikai méret a hűtésre is pozitívan hatott) Ebben kétmagos AMD proci van a tiédben Intel Core 2,szerintem tökéletesen megfelelnek minden feladatra. A 120-as vinyó is bőven elég egy notiba,gyönyörű képe van az 1,3 megapixeles webkamcsijának, a wlan 4-es erőséggel veszi a linksys wireless routerem jelét ott,ahol barátnőm ASUS A3H-ja és fater ASUS A6-osa 2-3 között ingázik.

    A 735-höz legális win xp járt, (soha nem gondoltam volna hogy egyszer legális windowsom lesz... :P )

    Én az AlfaDigital-ban vettem 295k-ért,ami ugyebár sulinet miatt 235k-ba fáj nekem, és tökéletesen meg vagyok elégedve ezzel a notival. NFS carbon pl tökéletesen megy rajta full grafikával.

    Ha tudok még segíteni,vagy bármi kérdésed van,keress bizalommal,akár priviben is. Egyébként képeket itt találsz az L735-ösömről
    [link]

    Régen a lányok úgy főztek,mint az anyjuk. Ma pedig úgy isznak,mint az apjuk!

Új hozzászólás Aktív témák