Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bodz
nagyúr
válasz funkmester #27248 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
bucsher
őstag
válasz funkmester #27251 üzenetére
Igen. Azt jelentik, hogy minden frekvenciát különösebb erősítés/csillapítás nélkül átvisz. Ami nyilván nem igaz
In the pipe - five by five!
-
funkmester
aktív tag
válasz funkmester #27309 üzenetére
30-ig lehetett a hangot feltekerni.nem vagyok az a uvoltve zenet hallgato, de pont 30 nal szolt kellemes hangerovel, szoval nagyon ki lett szabva
-
Tulku
veterán
válasz funkmester #27310 üzenetére
Annyi elsőre hogy nem hajtja meg a fejest a kis sanyi játékos...keress hozzá egy h3-ast azt kihajtja rendesen...
Aztán az is lehet hogy nem a te világod ez a hang....
-
Ereshkigal
őstag
válasz funkmester #27333 üzenetére
-
kemcso
Ármester
válasz funkmester #27549 üzenetére
Ez egy értelmezhetetlen kérdés: a laptopok között akkora a szórás, hogy ezt így nem lehet megválaszolni (és ugyanez igaz a telefonokra is kb...)
-
Luissimo
veterán
válasz funkmester #27661 üzenetére
JÓK .
Bővebben,
az árához képesti hangminőségük teljesen rendben van, 10 ezres kategóriában nincs jobb.mindennapokra használok egy Clip+ lejátszót, naponta, utazáshoz, akkora mint egy kisebb gyufásdoboz, a szemem már alig olvassa le a disolayt, de mezítláb is rndbenvan, ROCKBOX-al megspékelve pedig tökéletes. (ennyi pénzért azt hozza amit kell.)
Jó, a Cowon S9-em hangzásban, komfortban és üzemidőben persze megeszi, de ez az áruk közti négy-ötszörös különbségből levezethetően nem is lepi meg a vájtfülű hallgatót.
Szóval, ha venniakarsz, ne bizonytalanodj el... -
pulutodurumo
őstag
válasz funkmester #29291 üzenetére
Mi a jobb, egy laptop vagy egy asztali gép?
Fejhallgatóhoz DAC (+AMP) jobb. A hordozhatóságnak ára van. Ha létezne pont ugyan olyan hangú DAP és asztali setup, utóbbi lenne olcsóbb."Don't fret, boyo. I'll be gentle!"
-
Tulku
veterán
válasz funkmester #29293 üzenetére
Mihez?...
Alanyt nem írtál, csak állítmányt
-
törölt tag
válasz funkmester #29296 üzenetére
Helo, erre így nem lehet válaszolni konkrétumok nélkül.
-
törölt tag
válasz funkmester #29298 üzenetére
Inkább azt, hogy mit dugnál rá.
-
törölt tag
válasz funkmester #29300 üzenetére
Fejeshez inkább DAC/amp, füleshez meg DAP. Konkrétabban valami? Ilyenkor szokott az lenni, hogy a kérdező kinézett valami ótvar szart, és nem meri beírni a konkrét termék nevét
-
Tulku
veterán
válasz funkmester #29300 üzenetére
Tehát semmid sincs?
Mert akkor mondjuk egy Fiio X5 mondjuk egy RHA T20-al használtan....
-
stemplar07
őstag
válasz funkmester #30291 üzenetére
Ha vissza olvasol , a Galaxy S 7 -el próbáltam , próbálom, ég és föld a különbség . Nem túlzás , kicsit jobb mint a V10 és majd olyan jó mint a V20 . ( Fiio X3II-m volt anno annál egyértelműen sokkal jobb .. főleg az amp része )
Egy a lényeg, 50 ohm alatt kell az a két kis kütyü ami filléres dolog, ahhoz , hogy High-ba tehető legyen . Illetve ugyanúgy meghajtja az 50- 600 ohmos füleseket is .( 50 ohm felett nem kell trükközni,High-ba rakja) Természetesen kicsi hő keletkezik ( dac/amp-ban,de nem vészes) azért ha High -ban van , de legalább nem a telefon melegszik ..:-) HTC-10 , nem próbáltam, de ahogy olvasom ott is az AMP a szűk keresztmetszet , lehet kicsit jobb benne a dac, mint más telefonokban .
ps. ha az Lg V10/20 HiFi mód , tehát a dac/amp off -ban van, ott is a közönséges snapdragon dac szól, az pedig ugyanúgy vacak ...
( ennyi pénzért univerzális dolog , pc/mac/ios/droid ) nem árt egy rádiós töltéssel rendelkező telefon hozzá, hogy használat közben is lehessen tölteni )[ Szerkesztve ]
-
kemcso
Ármester
válasz funkmester #32211 üzenetére
Azoknál, ahol nincs jack csatlakozó ott a telefon hangzásáról már nem lehet beszélni, hiszen digitális jel jön ki és átalakító végzi a DA konverziót . Htc, iphone pl elég régóta ilyen.
A többi gyártó általában nem fektet túl nagy energiát a hangzásba, az LG kivétel, nekik vannak telefon szintjén jól szóló készülékei (V10-20-30-35, G6 Quad DAC pl), de azok sem közelítik meg a közepes DAP-ok szintjét. -
kemcso
Ármester
válasz funkmester #32213 üzenetére
Meg kell hallgatni, hogy neked hoz-e annyit a hangzáson, hogy megérje. Ez egyedi, mindenkinek más a füle, hallása...
-
Tulku
veterán
válasz funkmester #32213 üzenetére
AK100-al jól szólt, láttam eladót most az aprón....
-
kemcso
Ármester
válasz funkmester #32271 üzenetére
Volkswagen gyorsabb vagy a Ford? Kb ennyire értelmes ez az iPhone-Samsung kérdés De a többi se sokkal jobb: mivel és kinek? Egy Pistonnal vagy egy W60-al esetleg egy LCD2-vel?
-
őstag
válasz funkmester #32270 üzenetére
Nekem van egy LG Hi-Fi Plus-om. Nem volt alkalmam kipróbálni az LG DAC-os mobiljait, de olvasataim alapján kb V10,V20-as szint. (Egyébként sztm a RED jobb a Hi-Fi Plus-nál,mivel van RED-em is nem nagyon használtam az LG-t,egyszerűen sztm a RED a legjobb ilyen külső USB-s mobil cucc)
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz funkmester #32271 üzenetére
Van egy I8-am és egy Note8 am. Kezd felzárkózni a samu, de ha csak az alap mobilt nézem tuning külső cucc nélkül, akkor iphone jobb. Ha BT-s fülest nézünk viszont az oreo tudja az LPT-X et már és a sony fejesemmel kifejezetten jó hangja van, jobb,mint az i8-nak
Note 8+ DF RED+ Onkyo player, sztm elég tűrhető cucc egy legalább közepes fejessel (AKG 545, Focal spirit classic,stb szintűek, túl jó is felesleges pl LCD2,de meghajtja azért)
Ebben az a funky, hogy a Note-om mindig nálam van és pl egy utazásnál is egy RED-et vinni magammal az semmi és már hallgatható minőséget kap az ember.[ Szerkesztve ]
Fold 4,Note20 U+Watch Active 4+Tab S7 FE*** i14 Pro +watch 7 SS**iPad PRO 12,9 ,Mac Air M1 **VIDEO:DJI Osmo Pocket&Mobile 3**DRON: Mavic AIR FMC,**ZENE:FIIO M11+FH5,Sharling M1,DragonFly Cobalt**FEJES.:AKG545,845BT,BOSEQC25,Audeze LCD2,Sony WH1000XM3,Focal s.Clas,Grado SR80e
-
őstag
válasz funkmester #32276 üzenetére
RED:Hangerő,dinamika és komolyabb fejesek jobb meghajtására mindenképpen hoz pluszt.
LG: Nem tudok nyilatkozni. (több kütyüm van,mint időm, ezt még nem próbáltam ki)[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz funkmester #32278 üzenetére
RED !
-
fericske
addikt
válasz funkmester #32816 üzenetére
Vibe 3 Youth (k51c73)??
Nem tudom most a pontos modellszámot, az volna a lényeg. -
Tulku
veterán
válasz funkmester #33169 üzenetére
Ebben a kontextusban én sem teljesen értem...főleg fiio-k esetében...
-
fericske
addikt
Mike Oldfield a szakértője a csöves hangzásnak
(#33172) Exodius
Semleges karakterűek a Shanlingok, de nem unalmasak, nem laposak, akad némi dinamika.
A Fiio X3 2-3 és X5 2-3 nekem unalmas, lapos hangú lejátszók.[ Szerkesztve ]
-
Shyciii
veterán
funkmester
Pontosan leírni szinte lehetetlen, de általánosságban jellemző rá a melleg, érzelemdús hangzás.
De igazából bármit írhatnék, ha még nem hallottál egy rendes csöves erősítőt...Más:
A napokban megyek meghallgatni egy Audio-OPUS 1s-t. Meg ha ott vagyok, akkor egy Lotoo-t PAW 5000MkII-t is.
-
krx21
nagyúr
válasz funkmester #35023 üzenetére
Erre így általánosságban nem lehet szerintem válaszolni...
-
krx21
nagyúr
válasz funkmester #35025 üzenetére
Szerintem nem. De lehet csak nekem tűnik lehetetlen feladatnak így rámondani valami hiteleset.
Ha mondasz konkrét termékeket és valaki itt hallotta akkor az ő szubjektív véleménye meghallgatható.[ Szerkesztve ]
-
krx21
nagyúr
válasz funkmester #35027 üzenetére
X3 viszonylag sokan hallottak az Ibasso dc02 -t kevesen.
Én egyiket sem...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz funkmester #35025 üzenetére
Amellett, hogy általános, nem igazán értelmezhető. DAP és DAC két különböző készülékkategória.
-
s4tch
veterán
válasz funkmester #35143 üzenetére
Személyes tapasztalatom kevés van, csak röviden próbáltam androidos dapot külső dacra kötni, viszont évek óta sok review foglalkozik ezzel. Pl. ott volt a Hidizs AP60, aminek az első generációja egyáltalán nem szólt jól a saját analóg kimenetén, viszont asztali rendszerbe többen illesztették Chord Mojo mögé, és úgy elégedettek voltak vele. Androidos Pioneer dapokat szintén többen használnak komoly asztali láncban.
Nekem eddig a legjobb itthoni hang úgy sikerült, hogy az elején telefon volt, mögötte asztali dac, majd integrált erősítő. Nem volt praktikus, de a hang tetszett. Szerintem simán van létjogosultsága akár egy dapnak, akár egy iPadnek, droidos tabletnek asztali lánc elején, pláne, ha olyan szoftver van rajta, ami távirányítható (pl. Hiby R3 + hiby link).
-
kemcso
Ármester
válasz funkmester #35356 üzenetére
Persze, [kép]
(#35351) Tulku hát jah, egy szamuráj télapójelmezben..
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz funkmester #35374 üzenetére
Sokkal jobb ár-érték arány, kevesebb szolgáltatás, kevesebb alkatrész, kevesebb faxni, egyszerűbb webes kereskedelem...
Nettó euró helyi garancia és szervizhálózat nélkül versus bruttó euró üzlet és szervizhálózattal... -
törölt tag
válasz funkmester #35390 üzenetére
"te lettel a hifi Gődénye"
Eléggé félrement hasonlat. Gődény egy rémhírterjesztő kuruzsló, okkal üldözi az igazságszolgáltatás. Börtönben lenne a helye. De ez nem idevaló téma, még hasonlatként se.
Új hozzászólás Aktív témák
- BestBuy topik
- Call of Duty: Black Ops 6
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Milyen TV-t vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple notebookok
- Megmutatta Android XR-es headsetjét a Samsung
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD!!! Garancia+számla!
- Fujitsu Lifebook S752
- Asus Rog Strix 17 Gamer Tervező Laptop 17,3 -40% Brutál Ryzen 9 5900HX 16/1TB RTX 3070 8GB QHD 165Hz
- FSP Hydro G PRO 850W 80+Gold
- DELL 15 Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 RTX 3050 4GB FHD 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest