Hirdetés
-
IT café
Ez a topik a DAP (Digital Audio Player), vagy közismertebb néven MP3 lejátszókkal foglalkozik. A témához kapcsolódnak a FÜLhallgató topic és FEJhallgató topik is, amennyiben valamelyikre szükséged van ott kérhetsz segítséget a választásban. Ha egyéb finomságok is érdekelnek, itt a mélyvíz haladóknak, nézz be nyugodtan.
Új hozzászólás Aktív témák
-
rauschie
senior tag
válasz Beerwolf #494 üzenetére
beerwolf, fisha: mindkettőtöknek ajánlom a stormblue a9et, nekemis azvan.
mod: bocsi allez, olvashatnék néha mielőtt írok.... szval ez nemtud magának listát szerkeszteni, csak az m3u listákat eszi meg....szval bocs.
ettől függetlenül amugy érdemes lehet sztem megnézni.
[Szerkesztve] -
djtoomi
addikt
válasz Beerwolf #492 üzenetére
ipod 2 gigás asszem nano vagy mi auszriába baden-be 149 euró komplett wordwiwe garival vagy mi a turóval szal itt is érvényes.nagyon komoly cucc.csak nekem az drága.egyébként az odys-ra nem wordwiwe van de havonta járok arrafele akkor sem éri meg?szal ha para van akkor ott vok.szal ody s7 1 gigás 34.99 euróért.
Minden ötödik ember kínai. Mi is öten vagyunk a családban, tehát valaki kínai. Lehet apu, vagy anyu. Lehet a bátyám Sanyi, vagy az öcsém Ho-Xiao-Pen. Szerintem Sanyi az.
-
matyiGo
aktív tag
válasz Beerwolf #1862 üzenetére
Nem az igazi, mármint a szoftverjük haldoklós és a márkásabbak, mint az iaudio tisztábban szólnak valahogy simább a hangzáskép, bár hangerőre nincs nagy eltérés és ha nem vagy ''vájt fülű'' akkor elhanyagolható a hangzás képi különbség, kő kemény basszusa van ezeknek is, le kell hogy hervasszam a díszes márkás társaságot. Én egy Telstar UFM-661 hasonlítottam össze az iaudio 5 el és egy ifp190 vel. Gondolom ez a lejátszó sem tér el túlságosan az UFM-661-től mármint hardware szinten. (bár mondjuk az a 6mW elég gyenguskának tűnik, de mint az említettem előző hozzászólásaimban nem lehetünk biztosak abban hogy ez mit is jelent pl. az Telstar UFM-661 elvileg 5mW fülenként és mégis alig tér el teljesítményben az iaudiotól, éppen csak a hangzáskép gyengébb -nagyon picit-)
Amit még tudni kell ezekről az mp3 lejátszókról, hogy gagyi a szoftverjük vagyis ha nagyon sokáig vacakolsz a beállításokkal el kezd hülye dolgokat csinálni, ilyenkor újra kell indítani. Ezekívül ha túl nagy hangerőre teszed elkezd torzítani főleg a basszusoknál, nem mintha ez az iaudio5 re nem lenne igaz. (persze nem minden beállításnál) egyébként mindenkinek akinek nincs fölös 25k-juk tudom ajánlani Telstar UFM-661-t (nincs ráírva hogy telstar, megjegyzem azért mert az csak ''cimkézi'' és aránylag jól szól csak jó füles kell hozzá, nem mintha az iaudiohoz nem ) -
ponti_ak
addikt
válasz Beerwolf #1865 üzenetére
Szia,
az mp4-tulajok leginkább itt találhatók: [link] Szvsz teljesen noname a cucc, így egyrészt kicsi az esély rá, hogy találsz olyan embert, aki _pontosan_ ilyet használ, másrészt abszolút zsákbamacska a dolog.
Szoftveres memória felületről még nem hallottam.
A személyes véleményem az, hogy NE vegyél ilyet , hacsak nincs ablakon kidobnivaló 8.500 Ft-od. Ha tudományos célra kell, (mert pl tanulmányt írsz az mp4-lejátszónak nevezett ipari hulladékokból), vagy csak felvágni szeretnél egy egyértelműen gyagyival mű-ipod-dal, az más.
Ha jó minőségű zenét akarsz hallgatni egy megbízható, tartós, egyszerűen kezelhető lejátszón, akkor gyűjts még 1 kis pénzt, és olvass vissza 1 kicsit. Ajánlottak: Samsung, Meizu, esetleg MPIO, vagy Creative
Ha pedig tényleg nincs 10k-nál több erre, akkor valami (jobb esetben még garanciális) használt. Szerintem.
üdv.
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Path of Exile (ARPG)
- Hobby rádiós topik
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Elite: Dangerous
- BestBuy topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Genshin Impact (PC, PS4, Android, iOS)
- LEGO klub
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN 3 laptop eredeti Win10-zel! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD!!! Garancia+számla!
- Fujitsu Lifebook S752
- Asus Rog Strix 17 Gamer Tervező Laptop 17,3 -40% Brutál Ryzen 9 5900HX 16/1TB RTX 3070 8GB QHD 165Hz
- FSP Hydro G PRO 850W 80+Gold
- DELL 15 Gamer Tervező Vágó Laptop 15,6" -35% AMD Ryzen 5 5600H 8Mag 16/512 RTX 3050 4GB FHD 120Hz
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest