Új hozzászólás Aktív témák

  • matyiGo

    aktív tag

    válasz bwoay #4178 üzenetére

    Hát ez nem hangzik túl jól a sonyra nézve, ;)
    Egyébként az 190tc iRiverhez alapból 2 féle firmware volt. A korábbi amihez még nem volt parasztvakítós EQ sokkal jobban szólt és abban még lehetett állítani a rádiohoz mélyet és magasat. Késöbb kijött az a soft, amit már te is láttál az ifp180. Volt is vele rendesen parám, :D megláttam hogy kijött az új fw örült a fejem, le is töltöttem rögvest felraktam aztán csak néztem magam elé hogy basszus, hogyan fogom én visszarakni a régit, merthogy az sokkal jobb. 2órás szenvedés után megleltem az alapverziót és sikerült is felraknom.

    Nállam aránylag jól üzemelt az Iaudio5, csak a fw-je volt kissé bugos, nagyon bezajolt számváltásnál a disznaja (bár ez lehet hogy csak egyedi… kétlem), és ha már kicsit oda volt az elem és vacakoltam a menüben könnyen lefagyott és valami régebben mentett beállításokat hozott újraindításnál. Egyébként hálás kis készülék mert eszementül jó a kezelése ha hozzászokunk. Mai napig azzal járok zh-zni. (igen gonosz puskázási módszer ,látatlanban zsebből eddig az iaudio kezelése volt a legbeváltabb) Hangzásban leszámítva a számváltásnál hozott ropogást (ez egésszen apró zaj) kb az U3 szintjét hozza.

    Visszatérve kicsit a zajláshoz és a „moncsoláshoz” amit leművelnek a gagyibb kínai mp3-ak… tényleg van némi különbség. ;) de sztem gyakorlatilag elhanyagolható mert az mp3 mint formátum már önmagában annyi zajt és zavart hoz magával hogy (hiába hallom meg a legapróbb zajokat) jobban értékelem a teltebb basszust mint a fehérzaj nélküli hangzást.

Új hozzászólás Aktív témák