Új hozzászólás Aktív témák

  • bwoay

    nagyúr

    válasz matyiGo #12292 üzenetére

    én meg üzenem T. matyiGonak, hogy a topic címének megváltoztatása nekem köszönhető, de ez egy korábbi (közös) ötlet megvalósítása, és annak a folyománya, hogy minden második HSZ-ban ezt a két típust ajánljuk. Mármint mi, a topic, kollektívan. A célja pedig az, hogy már a topic címét elolvasva is adjunk némi támpontot, ezáltal csökkentve azon kérdések számát, melyek így kezdődnek: "ti mit ajánlanátok...?". Az esetek 90%-ban ezeket a típusokat szoktuk javasolni. Javaslat, vagyis nem parancs, hogy ne legyen képzavar. Nincs azzal semmi gond, ha te az M3-at ajánlod, de ha legalább 60%-unk veled azonos véleményen lenne, akkor a Meizu M3 is szerepelne a címben. Olyan típust nem tudunk ajánlani, ami mindenkinek megfelel, de itt jól láthatóan ezekre voksol a többség. És nem azért, mert a hangminőségükkel leigázzák a világot, hanem azért, mert összességében (értsd: bővíthetőség, kezelhetőség, szolgáltatások, hang, support, RB, ár/érték arány) nyújtanak kiemelkedő teljesítményt.

    más: amikor az Apple lejátszóival kapcsolatos részhez értem, akkor már néztem, hogy hol a kandi kamera. Javaslom, hogy egyszer tényleg hasonlíts össze egy SanDisk meg egy Apple lejátszót, mármint olyanokat, amikor úgy nagyjából kategóriájukban is egyeznek. Nem kell zenésznek lenni, elég, ha legalább botfüle van az embernek, hogy hallja a nagyságrendbeli különbséget ami egy iPod Nano és egy Fuze, vagy egy iPod Shuffle meg egy Clip között van, mármint hangzásban. A Touchnak meg a Classicnak nincs rossz hangja, de ezeknek megfelelő lejátszó nincs a SanDisk kínálatában, ráadásul előbbi a legkezelhetetlenebb DAP, amihez valaha is közöm volt, az áráról nem is beszélve. A Classic szintén nem az az olcsó darab, ráadásul pont most kopott ki a kínálatból. Szóval akkor te melyiket is ajánlanád?
    Sony: lehet, hogy hangminőségben jobb, mint a Sansák, de ne csináljunk már úgy, mintha más szempont nem létezne! elég pár HSZ-t végigolvasni ahhoz, hogy lássa az ember, milyen elvárásoknak nem felelne meg egyikük sem, hasonlóan a Meizukhoz. Arra egyébként egyáltalán nem emlékszem, hogy a SanDiskeket valaha is kikiáltottuk volna a legjobb hangzással rendelkező lejátszóknak, márpedig a postodat olvasva olyan érzésem támad, mintha ezt próbálnád számonkérni.

    [ don't... don't believe... don't believe the hype ]

Új hozzászólás Aktív témák