Új hozzászólás Aktív témák

  • svgyula

    addikt

    Üdv Urak! Azt észrevette-e rajtam kívül valaki, hogy amikor bekapcsolom a gépet(power off villany lekapcs minden esetben!) a firefox ~2perc mire tud kapcsolódni a hálózathoz! Már régen van(azonnal látszik az ikonon) hálózat de semmit nem tud betölteni. Sokszor kell "az oldal idő túllépés miatt nem tölthető be" feliratot nézegetnem! Ilyenkor ha bezárom és várok vele pár mp-et majd indítom akkor szinte azonnal ott van minden! Utána pedig bármelyik oldalt nyitom meg a megszokott sebességgel tölti be! Mivel wint használok a firefoxnak természetesen minden engedélyt megadtam a tűzfalon. A rendszer saját update sávszélessége lekorlátozva, az esetleges lassulás miatt.
    Nekem ez olyan mokrofos ba@szogatásnak tűnik! "Ha nem a sajátomat használod akkor vár a sorodra majd egyszer elindulhatsz."
    Nem olyan régen kezdődött akkor az egész edge sz@rságot letakarítottam a gépről. De így sem változott a dolog. Nem tudom találkozott-e esetleg valaki már ezzel és talált-e megoldást. Bár nem hiszek a mesékben, de talán?

    Ha minden porcikád átsejlik ruhádon, akkor nincs jogod méltatlankodni ha bámulják a melleidet! RMX3301

Új hozzászólás Aktív témák