Új hozzászólás Aktív témák

  • a1200

    aktív tag

    Hello. Hogyan lehet a Mozillát egynél több példányban telepíteni XP-re (később Winfos 8, 9, 10-re) úgy, hogy a különálló telepítések semmilyen kapcsolatben se legyenek egymással, ne tudjanak egymásról?
    Ez a böngészők közül eddig csak az Operával sikerült.
    A Chrome-nál, Safarinál, IE8-nál ez lehetetlen, de nem is akarom ezeket használni, mert nagyon zabálják a RAM-ot, 2-3 óra múlva duplájára nő a felzabált RAM mérete, min. 5-6 GB RAM kéne ezekhez.

    Tele a tököm az Operával, a 9-es óta egyre szarabb, most (ma frissült) 12:11-nél tart, ez még fosabb. Nem mindig jeleníti meg jól az oldalakat, hiányzik sokminden, az Adblock bezavar a mail oldalamba is.
    Most 16.02-es Mozillám van.
    Muszáj egyszerre min. 4 böngészőt futtatnom, mert kb. 100 oldalt kell egyszerre nyitvatartanom, ezt 1 böngésző nem bírja. Így is kb. 25 lap/böngészőablak van kinyitva az 1 Mozillában + a 3 Operában, így is túlterheltek, a 3 GB RAM épphogy elég így, nem tudok többet rakni a gépbe, az XP csak 4 GB-ot kezelne, de az alaplap csak 3-at, hiába tennék bele 4-et.

    Min. 5-6 egymástól független Mozilla kéne. Van valami hackelés?
    Hiába telepítettem bármelyik Mozillát külön mappába, amikor kinyitom a 2. Mozillát, az 1. részeként nyílik meg.
    Azért is fontos lenne a több független Mozilla, mert egyszerre 4 mailcímet is használok ugyanannál a szolgáltatónál, és így 1 böngészőben csak egy mailt lehet kinyitni. Most 4 böngészőben tudom csak kinyitni a 4 mailcímet.

Új hozzászólás Aktív témák