Új hozzászólás Aktív témák

  • #41133696

    törölt tag

    Helló, az létezik, hogy főverziónként elfelejtené a böngésző gyorsítótárának helyét?

    Október óta ez a Windows -van, és én tuti - meg más sem fér a fiókomhoz - nem távolítottam el a browser.cache.disk.parent_directory bejegyzést. Viszont most nem láttam ott, és újra létre kellett hoznom. Fogalmam sincs mióta nincs ott, mert a Firefoxot csak ritkán pár naponta egyszer ha elindítom - Chrome, IE9 és Opera - a főszereplők nálam. Október óta viszont kijött vagy 3-4 fő verzió legkevesebb.

    Csak azért kérdezem, mert ha ez tényleg előfordulhat, akkor amikor frissít egy főverzióra, erre oda fogok figyelni. Az egész úgy tűnt fel, hogy belenéztem abba a mappába ahol változásnak kellett volna lenni.

    Igaz pont a negyedik állományra nem emlékszem, hogy módosult el, legfőképp a mappák módosításának dátuma kötötte le a figyelmemet, azoknak a dátuma január óta nem változott, nem hozott létre újat.

    Most már így néz ki, beállítás után, látszik a _CACHE_MAP_ módosításának dátuma.

    Az about:config kereső mezőjében, viszont tuti nem létezett egy ideje, a browser.cache.disk.parent_directory bejegyzés, mert a kereső nem adta ki - holott mondom, én létrehoztam Windows installációt követően.

Új hozzászólás Aktív témák