-
IT café
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
CortezX
aktív tag
Üdv! Csak a napokban fedeztem fel a mocis topicot, és örömmel látom hogy van itt "élet". Én tavaly március óta egy 2010-es SuperTenerevel gyűjtöm a kilómétereket, előtte pedig 2 évig egy FZ6S-em volt.
-
CortezX
aktív tag
Üdv! Van esetleg köztünk aki Super Ténéréről váltott Tracer 9-re? Anno ezek közül a Ténéré mellett döntöttem (2 személlyel hosszabb túrák miatt), de a következő években úgy néz ki max 1-1 hosszúhétvége fog beleférni. Ezért gondolkodom a váltáson, egy könnyebb, sportosabb, melóba ingázásra és alkalmi túrákra is bevethető motort szeretnék. Az offroad továbbra sem vonz, a 2 henger pedig 20e km alatt sem lett a kedvencem. A 188 cm magasságomhoz vajon mennyire lehet kényelmes a 9GT?
[ Szerkesztve ]
-
CortezX
aktív tag
válasz dellfanboy #137359 üzenetére
Az megint egy másik kategória szerintem. A Tracer kifejeztten tetszik, árban is korrekt, akár még egy újra is beneveznék ha jó áron elmegy a Tenere. Elsősorban hosszabb távú tapasztalatok érdekelnének (kényelem, szévédelem stb) azoktól, akik hasonló túraenduroról váltottak.
-
CortezX
aktív tag
válasz Oppenheimer #137443 üzenetére
Így van. Én anno Tracert szerettem volna, de rábeszéltek Tenerére. Nem bántam meg, mert egy piszok jó motor, de azóta is ott motoszkál bennem hogy csak kéne egy Tracer.
-
CortezX
aktív tag
válasz #14787072 #137449 üzenetére
Én egyrészt emiatt engedtem el a GS-t anno, másrészt a hasonló évjáratú, futású és felszereltségű GS kb 1 millával lett volna hosszabb. Én is próbáltam mindkettőt vásárlás előtt és szerintem sincs ekkora különbség. ST-nek amúgy elég jó kis "közössége" van Facen és minden értelmes kiegészítőt meg tudsz venni hozzá (ha itthon nem is, ebayen tuti).
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen processzort vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Külpolitika
- EA Sports WRC '23
- Robotporszívók
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen cserélhető objektíves gépet?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest