- Milyen NAS-t vegyek?
- Proxmox VE
- Windows 11
- ASUS routerek
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Eladatják a britek a kínai vállalattal a skót chipcéget
- DIGI kábel TV
- Router gondok
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
-
IT café
Motoros topik
Hirdetni a Hardveraprón lehet, nem a topikban!
Országos motoros rendezvények
Új hozzászólás Aktív témák
-
Integra
titán
válasz Topiccsendőr #10493 üzenetére
én ezt picit másképp látom.
viszont az utolsó mondat a nagy igazság, én mindig ebből indulok ki, ezért kevésbé érzem falsnak azt amit gondolok. nem másítja meg a csóróságom azt, hogy a minőségi komoly terméket negatívként ítéljek meg azért, mert nem engedhetem meg magamnak. ilyenből születnek az alapvetően túlárazott és nem éri meg, meg van ugyanolyan jó is megítélések. meg hogy az utángyártott az ugyanolyan jó, mint a gyári eredeti. hát a lófaszt jobb, ha meg valóban jobb, akkor méregdrága precíziós alkatrész hiper áron
ahhoz tartom magam, hogy a minőségnek alapvetően ára van és sosem lesz a fele annyiba kerülő ugyanolyan szinten. igenis van különbség a felhasznált anyagokban, a műanyagokban, a szövetekben, az antiallergén anyagokban, a bőrben és még sorolhatnám. és mondhatnék példát az építő iparból, vagyz a számítástechnikából, szóval mindenhol érvényes ez a jelenség.
de maradjunk a motoroknál, egy nagyon egyszerű példa: műanyag vs műanyag. a gyári idom rugalmas, ha törik, akkor reped és könnyen javítható, sokat bír, igazi minőségi anyag. láttad, hogy a kínai szutyok idom a motoromon milyen "minőség". kemény, rideg, szilánkosra fog törni azonnal ha esek vele. pedig az is abs műanyag (vagy nem, fene tudja). szóval nem ugyanaz már a műanyag sem. ugyanilyen ordító minőségbeli különbségek minden más területen is megvannak.
[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
stifi
senior tag
nem a benzin drága, csak te vagy csóró - tartja a mondás is ugye...
én nem emlékszem hogy a HJC FG14 sisakom üvegszálas-e, de azt hiszem igen, anno 50 körül vettem, mostanában cserélném ha nem lennék csóró... akkor nagyon jó vétel volt arra emlékszem.. ha innen nézzük akkor minden más túlárazott, hiszen apró pluszokért fizetünk többszörös felárat.. ilyen a kicsit jobb törésteszt, a kicsit halkabb kivitel, a szebb grafika, a márka.. egyik sem indokolja az ár többszörözését, de biztos most is van a piacon best buy sisak ami nem szenved ilyen betegségektől!
Nincs időm kedvesnek lenni!
-
ujskodas
tag
Nekem ez :[link]
van. Nekem megfelel. Mi a véleményed róla? 60-ért adták, mert vettünk mást is.Az ostoba hitelt ad a szóbeszédnek.
Új hozzászólás Aktív témák
Rokon topikok:
• Robogó, kismotor
• Nagyrobogósok baráti topikja
• Elektromos autók - motorok
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Az iPhone 15 volt a legkelendőbb készülék 2024 Q3-ban
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Politika
- Milyen NAS-t vegyek?
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- PlayStation 5