Új hozzászólás Aktív témák

  • bacus

    őstag

    "Én határozottan utálok csoportosan motorozni!"

    Szerintem ez függ a csoporttól ! A 3-5 motornál nagyobb csoport nem ideális, de megvan a maga hangulata. A 10 motor feletti csoportot általában már érdemes ketté osztani.

    EGY társsal is lehet rossz motorozni, ha nagyon különböznek az igények. Szerencsés esetben a leglassabb határozza meg a tempót, amit a többinek tolerálni kell. Ez hosszú távon nem mindig sikerül. :) (rossz esetben a lassú fog gyorsítani, aminek baleset is lehet a vége, de az is elég, ha pont megutál csoportban motorozni )

    Több motornál már nagyon nem mindegy, ki hol helyezkedik el a csoporton belül, tipikus hiba, ha az amúgy is kezdő/lassú embert rakják hátra, így állandóan lemarad..

    Azért mindig vannak jó szakaszok egy túrán, ahol "szétszakadunk", és mindenki mehet a saját tempójában, van lehetőség kiélni magát minden lapon fordulónak. A többi rész pedig közlekedős a túrán, az hogy nem 70 km/h átlagot hozunk, csak 62-t, hát azért azt ki lehet bírni :)

    Az ilyen citadella gurulás féléket, ahol az a szabály, hogy nincs szabály, azokat kerülöm én is, de Mackó féle guruláson is volt már "vonuló csürhe" érzésem, de ezeket én nem is nevezem csoportos gurulásnak, ezek inkább ilyen "május 1"-i felvonulások. :D

    Kössünk egyezséget, megegyezős egyezséget... https://www.paypal.me/engiman/30

Új hozzászólás Aktív témák