Új hozzászólás Aktív témák

  • Novics

    senior tag

    válasz Micsurin #103339 üzenetére

    Inkább bedobom én a gumi témát - úgy olvastam arra is harap a nép. :)

    Hétvégére hazamentem szüleimhez motorral - kihasználva a jó időt. Nem volt semmi gond. Amikor be akartam állni a hídról, és indítani akartam a motort nagy kerepelés, műszarfalon minden adat elszáll. Aksira gyanakodtunk, de aztán a szervízben kiderült, hogy a generátorral van baj, nem tölt. Még szerencse, hogy nem
    Pusztaborzasztón robbantam le.
    Ez az egész csak annyiban érdekes, hogy most amúgy is szerelőnél van a motor, akit megkértem, hogy akkor már a tavasszal esedékes műszakira is nézze át a vasat, meg akkor talán már a gumicserét is meg lehetne ejteni. Az új szezon előtt mindenképpen esedékes. A motor emelőkön fog állni egy fűtött garázsban, szóval nem gondolnám, hogy bármi baja lenne a gumiknak attól, hogy nem a kereskedő raktárjában állnak stócban, hanem a motoron. De aztán ki tudja, hátha nem gondolok valamire, ami megcáfolja okoskodásomat.

    Ugyanitt kérdés, hogy aszfaltra nem részingelni, hanem túrázni milyen abroncs a tuti?
    Olvastam a Rossot és Corsát említés szintjén, de amúgy vakon vagyok. Nyilván nem akarok spórolni rajta, olcsón nem lehet jót venni, viszont drágán lehet szart. Ez utóbbit el szeretném kerülni.

    A fontolva haladó. - 30 felett minden nap ajándék.

Új hozzászólás Aktív témák