Új hozzászólás Aktív témák

  • vlevi

    nagyúr

    válasz Geresics #103129 üzenetére

    Tenerével sem fox tudni tartós 150-t tartani.
    Nekem 650 V-Strom van, és azzal sem lehet. Folyamatos 8000 körüli fordulatot a motor sem szereti, és én sem érzem jól magam rajta ilyenkor.
    120 körüli utazósebességgel viszont a világból kimegy, és teljesen pihenten szállok le róla (na, jó, azért annyira nem). De ezt kipróbáltam.
    Múltkori osztrák túrára odafelé húztam neki rendesen, még csak nem is 150-et, hanem inkább csak 140, de nem élveztem, végig autópálya volt, és valahogy nem esett jól. Pedig az csak egy Nyíregyháza-Kőszeg odaút volt. 1 hét múlva visszafelé, délután indultam haza, Rábafüzesről, úgy, hogy már aznap megvolt kb 300km osztrák kanyargás. Hazafelé szándékosan nem téptem a száját, 120 körüli utazósebesség, kb óránként megálltam kinyújtózni, és amikor hazaértem, akkor nem éreztem mosott szarnak magam, másnap már indultam volna továbbb :)
    Egy ezredesre (1000 V-Strom) azért kíváncsi lennék, hogy mire képes "tartós" 150-el. Annál ui. már a motornak sem gond, mert erő van benne, a fordulatszáma is jóval alacsonyabb, és a 200 körüli végsebesség sem annyi, amennyit a blokk tud, hanem amennyire az elektronika leszabályozza.

Új hozzászólás Aktív témák