Új hozzászólás Aktív témák

  • soundman1

    senior tag

    válasz pete_21 #8182 üzenetére

    MIUI v5-ból a 07.26-i Slimpatch kiadást tudtam csak feltenni. GB-s WIUI után SB 02.19-i ICS Romja volt fent és arra tettem fel a MIUI v5-t. A 07.26-i sebességben hozta, amit SB Romja, de csak angol nyelvű volt. Mivel nagyon megtetszett, felraktam rá a 08.02-i Slim Base-t, amiben már érezhető volt a GPU hardveres gyorsítása, de pár óra múlva összeomlott a rendszer. Újra indítás után azonban nem indult el és az új TWRP-ből már nem ment fel újra a 08.02-i rom. RSD Lite-tal újra kellett Romolnom 2.2-ről!
    A GB-s WIUI-t és SB ICS-t is fel tudtam tenni, de már a 07.26-i Slimpatch és 08.02-i Slim Base nem ment fel még egyszer. Újra RSD Lite lett belőle!
    Szóval lehet próbálkozni a MIUI v5-tel, de csak ha bevállalod az RSD-vel való újra rakás eshetőségét.

    A GB utáni MIUI Romokban nincs T9 szótár (ékezetes keresés) a telefon alkalmazás alatt, a MIUI v5 esetében pedig külön kellene multilang csomagot ráflesselni a Rom után hogy magyar legyen (a MIUI-s srácok szerint akkor már a T9 is előhívható), de én nem jutottam el eddig. De szerintem a Defy 512 MB Ramja ehhez kevés is lenne. GB-s MIUI után memóriafogyásra és gyengébb memóriagazdálkodásra számíthatsz, és az akksi ICS és JB alatt is picit gyorsabban merült, de még bevállalható napi használatra mindegyik, húzós játékokkal csak nyekergés volt a memóriakezelés miatt.

    SAMSUNG A53+HMW GT2; Huawei Nova5t+HMW2; Xiaomi 9SE+Watch GT; LG g6DS; Honor 7; Inew 3; HTC Desire; Motorola Defy; Samsung Omnia; MDA III

Új hozzászólás Aktív témák