Új hozzászólás Aktív témák

  • tarnagy

    aktív tag

    válasz Narxis #4308 üzenetére

    No,épp válaszolni akartam az előző hozzászólásodra, ahol a DS Battery Save-t okolod a wifi-probléma miatt (amiről nem tudom, mi volt) - ugyanis nálam megy simán,én ajánlottam annak idején, azóta is használom. Telefonfüggő nyilván, s a legfrissebb eszerint már jó.

    Szerintem jól beállítva nagyon okos és hasznos kis program! Nyomatékkal javaslom, hogy töltsd le mellé a társát (ugyanaz a cég, az AntTek gyártja), a Smart RAM Boostert!!! Meg fogsz lepődni!

    gyugyo1010
    Az újabb XperiaD nálam "belakva" (kb. 45 saját app) 200 körüli szabad RM-ot ad! Igaz: letöröltem egy sor dolgot a RAM-ból, most 36 Mb szabad helyem van a telefonon, amit eddig csaknem csordultih töltött a RAM (303 Mb volt!). A Root APK Removert használom a rendszerapplikációk kigyomlálására.
    Javaslom, hogy a fentebb említett két programot próbáld ki, RAM-ügyben pl. a Smart RAM Booster sokat segít!
    A másik pedig az akku kímélésében!
    Vettem egyébként a minap egy pótakkut (privátban a cég nevét megírhatom), 2666 Ft + 650 Ft a futárposta. Ennél olcsóbb nemigen lehet. Eredeti Motorola minden jel szerint, eddig megy mint a karikacsapás (2 töltési ciklus volt) de persze, kell néhány nap, feltöltés-lemerítés, hogy kiderüljön róla minden. Ha ez meglesz, javaslom (vagy épp nem javaslom :) ) majd.

    [ Szerkesztve ]

    Az optimista szerint a lehető legjobb világban élünk. A pesszimista attól tart, hogy ez igaz.

Új hozzászólás Aktív témák