Új hozzászólás Aktív témák

  • Szemi88

    tag

    Sziasztok!

    Leírom a történetünket és várom, hogy nektek mi a véleményetek.

    Pilisi lakosok vagyunk a szüleimmel. Én a főúton lakom, ők pedig a Móricz, és a Jókai közötti kis utcában. Ez a kereszt utca nincs külön elnevezve. A szüleim is és én is tavaly októberben kötöttünk előszerződést otthoni TV+Internet+Telefon csomagra. Nekem tavaly december óta megy a szolgáltatás minden gond nélkül. A szüleimnek sajnos azóta sem kötötték be a szolgáltatást műszaki akadályokra hivatkozva.

    Mellékelek egy képet, amin pirossal jelöltem az optikai gerinc nyomvonalát, kékkel a szüleimhez bekötendő nyomvonalat, és zölddel pedig a szembe szomszédjuk bekötési nyomvonalát. Sajnos egyik bekötést sem végezték el a szerelők műszaki akadályra hivatkozva. A szembe szomszéd bekötése megvalósulhatna közvetlenül a Móricz Zsigmond u-ról, a házzal szemben lévő póznáról, amin a gerinc fut. A szüleim bekötéséhez be kellene hozni a kábelt a kis keresztutcába, és az épület előtt lévő póznáról mehetne a közvetlen bekötés.

    A konkrét műszaki akadály nem lett meghatározva, de szerintem a köztes utcák póznái nem lettek engedélyeztetve, és ezért nem hozzák be a szüleimhez. Ezt mondjuk nem értem ha így van, hogy hogyan lehetett ilyen fél megoldással dolgozni. Több ilyen panaszos is van Pilisen, akiknek hasonló dolog miatt nem kötik be a szolgáltatást.

    Mivel lassan lejár a 10 hónap, és ha nem kötik be a szolgáltatást akkor az előszerződés semmissé válik, ezért tegnap beszéltem a Telekom ügyfélszolgálatával és ott azt mondták, hogy a műszaki osztály nem látja akadályát a bekötésnek, és a háttércsoportnál lehet valami hiányosság. 1-2 héten belül ígértek visszahívást és tájékoztatást.

    Szíves fogadom az észrevételeiteket/meglátásotokat a leírtakkal kapcsolatban. Esetleg ha került valaki hasonló helyzetbe akkor megköszönném ha megosztaná, hogy végül mi lett a megoldás.

    Köszönöm!

    [ Szerkesztve ]

    iphone 14 pro, PlayStation 5, PS nick: Mr_SweetPeaShine

Új hozzászólás Aktív témák