Új hozzászólás Aktív témák

  • Gizmo94

    veterán

    válasz SárkánySzív #9658 üzenetére

    Nem basztatlak, meg Cekk-et sem, mert nincs veletek semmi bajom, de most egy ideje mintha meghülyült volna itt mindenki.. Attól, hogy itt a topikban vudu átkokat szórunk, mi változik meg, ezt mondd meg? :)
    Cekk hajlamos a Royallal kapcsolaban főellenséget látni, de amúgy meg normális dolgai is szoktak lenni.
    Te is tele voltál régebben normális, segítő kommentekkel, de ezek az utóbbiak pont olyanok voltak, mint amikor a kutyát idegesítik a kerítés mögött (ami egyébként egy geci dolog) . Veri magát, ordít, fetreng, de természetesen harapni nem tud a szerencsétlen, csak a drótba. Vagyis mit ér el az egésszel? Semmit. :)
    Az OK., hogy utolsó féreg a szolgáltató, mindent megcsinál amit akar az előfizető kárára, de őszintén, ez új neked ebben az országban? Meggyőződésem, hogy a telenor ugyaníg ki fog baszni az ügyfelekkel, amint a telekom már meg is kezdte.. Attól, hogy "szaggatod a drótot" :) hidd el, hogy nem változik semmi.
    Ez van, mindig mindent a nyakunkba nyomnak, amit orbánc úgy hirdet fennen, hogy majd a bankok és a multik most megkapják az új hódítótól....
    Nem. Soha nem a bankok és a multik, hanem te, cekk, meg én, meg a többi szerencsétlen fogja szívni... és ez történt most is.
    Jobban tetszettek a régebbi kommentjeid, ennyi az egész, nincs ellenszenv és basztatás. :)

Új hozzászólás Aktív témák