Új hozzászólás Aktív témák

  • Gizmo94

    veterán

    válasz cekkk #8052 üzenetére

    Nem a royal védelmében, mert nekem aztán tényleg semmi közöm hozzájuk, de ne beszélj már hülyeségeket. Mitől bujkál az, akinek nincs weblapja? Hány száz olyan céget mutassak neked? És mennyi csaló, lehúzó céget, akiknek van csilivili weblap?
    Ha azt mondom, hogy a royalnál pont ugyanabba a flottába lépsz, amibe a mobilflottak.hu-nál akkor csodálkozol? Ha gondolod, mindkettő ajánlatait elküldöm privátban, összehasonlíthatod.:)
    Utána meg, ahogy beléptél, neked a flottához van közöd és a szolgáltatóhoz, sem a royalhoz, sem a mobilflottak.hu-hoz az égvilágon semmi. Nem velük kötsz üzletet, vagy ha igen, akkor ott máris baj van.
    Vagy ennyire nem érted ezt az egészet, hogy hogy működik, vagy valami más a gond. A mobilflottak.hu mitől nem bujkál? Egy weblappal már minden tiszta?
    Talán névvel, lakcímmel, fényképpel vannak fent a tulajok? Gondolod, hogy nekik bármivel több közük van a flottához, amibe beléptetnek? Nagyarányú tévedés..
    Ne hülyéskedj már... :) ismétlem, ugyanazokról a flottákról van szó mindkét esetben.. Tudom, mert megkértem anno mindkettőtől az ajánlatot és tök egyforma, a flotta neve is egy. Csak a royal kevesebbet kért, azonnal válaszolt, ezért léptem be általuk.. Fentebb már kifejtetettem ezt, hogy hogy is működik ez és nem összevissza hablatyolva, hanem saját tapasztalat alapján, amit mások is megerősítettek, miután futottak pár kört, mint én anno.... Hidd el, így van.

Új hozzászólás Aktív témák