Új hozzászólás Aktív témák

  • btomi9

    aktív tag

    Sziasztok!

    Tegnap voltam bent az EQ irodában a korlátlan adatkártya + megosztó ügyében szerződést kötni. Tényleg ketten voltak, nagyon készségesek, segítőkészek. Hónapok óta olvasgatom a fórumot, így még nem látom elérkezettnek az időt, hogy reklamáljak az aktiválás miatt 1 nap után :D Egyébként odaadták mindkét SIM kártyát.

    Inkább a mytelenor regisztrációval kapcsolatban érdeklődnék. Adott ugye egy email cím, amit megadtam nekik, ez szerepel a szerződésemen is, mellette egy jelszó. Ezt próbáltam belépésre használni a mytelenorban, nem sikerült. Hová szólhat vajon ez a jelszó, vagy mi ez? (elektronikus számlázást kértem, az első oldalon a bekeretezett résznél van)

    Lakosságiként, vagy üzleti ügyfélként regisztráljak, ill. ahogy látom, nem elég az ICC szám, viszont hívószám nem szerepelt sehol (adatkártya ide, vagy oda, úgy tudom, valami hívószáma csak van). Így, hogy még nem aktiváltak, hiába teszem bele egy telefonba, indítanék egy nemfogadott hívást, nem fog menni. Honnan tudhatom meg a hívószámot?

    [moderálva]

    [ Módosította: radi8tor ]

Új hozzászólás Aktív témák