Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    nagyúr

    válasz dzsordzs69 #5316 üzenetére

    Persze, gondolom úgy, hogy a Start menüből kikeresed és elindítod. Az nyit egy parancssort abban a könyvtárban ahova maga a telepítés történt.

    "Sőt egyszer parancssorban írt egy olyan üzenetet, miszerint a rom "apollo", de az eszköz "unknown"." -- letöltöttem a ROM-ot, megnéztem a script-et, azért mondja hogy unknown, mert így kezdődik a script - megpróbálja kideríteni a készülék típusát:

    @echo off
    cd %~dp0
    set DEVICE=unknown
    for /f "tokens=2" %%D in ('platform-tools-windows\fastboot %* getvar product 2^>^&1 ^| findstr /l /b /c:"product:"') do set DEVICE=%%D
    if "%DEVICE%" neq "apollo" echo This package is for "apollo" devices; this is a "%DEVICE%". & exit /B 1
    set /p CHOICE=You are going to wipe your data and internal storage. It will delete all your files and photos stored on internal storage. Do you agree? (Y/N) 
    if /i "%CHOICE%" neq "y" exit /B 0

    Szóval mikor azt mondja, hogy "apollóra való de ez unknown" akkor ugye lement az első három sor és a DEVICE változó unknown lett, majd a negyedikkel volt "valami".. viszont a fastboot getvar után már az ötödik sorig eljutott viszont nem írta át a DEVICE nevű változót - gyanítom azért mert ott megállt a tudomány a negyedik sorban, mert a ROM ZIP platform-tools-windows\fastboot.exe valamiért a script számára nem elérhető, futtathatatlan.. talán esetleg nem-e PowerShell-ben akarja futtatni azt a .bat-ot? Megmagyarázná.. Nyiss a kicsomagolt ROM könyvátárában egy sima cmd-t és onnan add ki a windows_fastboot_update_rom.bat parancsot, ne közvetlenül két klikkel.

    Szerk: megnéztem a Xiaomi.EU telepítési útmutatót, PowerShell-t nyit és a leírás úgy indítja el hogy ./windows_fastboot_update_rom.bat és úgy már fontos elé az a ./ ha PS alatt csinálod és nem cmd alatt. [YT link]

    [ Szerkesztve ]

    Ha egy hozzászólásomban linket látsz az hasznos referencia, hivatkozás vagy leírás és erősen ajánlott vagy minimum érdemes elolvasni. A Logout bejegyzéseim tele vannak hasznos Android tippekkel-trükkökkel, alkalmazásajánlással..

Új hozzászólás Aktív témák