Új hozzászólás Aktív témák

  • Sunsetjoy

    tag

    Hali!
    Tud valaki olyat, aki tápokat szerel, vagy valami szervízt? Egy ilyen tápról lenne szó, az 580-asról ([link]), ami már korábban volt szervízben ha jól tudom biztosítékcserére. Nálam működött majdnem 1 évig, de az van, hogy kb. 1 hónapja olyan furán, nagyon halkan lehetett hallani valami susogást avagy változó hangmagasságú magasabbnak mondható búgást.
    Na ma du. durrant egy hatalmasat, láttam hogy "villámlott" benne, és szaga is volt, plusz lebaxta még az egész lakás villanyóráját is. Utána újraindítottam, és ment a gép, semmit nem vágott tönkre. Ezért gondolom, hogy csak valami lekapcsolt benne ilyen brutál módon. Azonban nem bízom teljesen benne ezek után, és gyorsan visszacseréltem arra a tápra, ami ez előtt volt benne.
    Talán olyan nagy problémája nincsen, ha még utána is mükődőképes volt, de jó lenne tudni mi a stájsz. Egyéb probléma se volt vele az elmúlt majdnem egy év alatt, csak a fentebb leírtak.
    Nos valami ötlet, infó? Szeretném megnézetni valamilyen hozzáértő szakival, mert nem rossz táp sztem. A garancia meg télen lejárt.

    [ Szerkesztve ]

    A Google csak akkor az igazi barátod, ha értesz angolul :) | http://sunsethungary.atw.hu/

Új hozzászólás Aktív témák