-
IT café
Az ITX szabványt a VIA alkotta meg 2001-ben, mely eredetileg 21,5x19,1 cm volt, mára 17x17 cm-re redukálódott. Felhasználási területe igen széles, egyformán alkalmazzák otthoni felhasználók, mind nagy cégek különböző beágyazott rendszerekhez. Ipari területen különböző célokra felhasznált gépekhez szolgálnak alapul pl. CNC maró gépekhez, vagy ATM automatákhoz stb. A szabvány leírása a formfactors.org-on található meg. Amit érdemes kiemelni, hogy a mini-ITX kompatibilis az ATX és mATX szabványokkal - a csavarhelyek, a hátlapi panel és a bővítőkártya elhelyezése is megegyezik -, így egy mITX alaplap gond nélkül beszerelhető szabványos mATX és ATX házakba is.
Új hozzászólás Aktív témák
-
félisten
350-450W-os Chieftec, Kolink, Zotac tápokat keress, azok halkak, és jó az ár/érték arányuk.
Ha később sem lesz i7 + tápcsatis VGA a gépben, akkor az alap 350W-os Chieftec teljesen jó.
[ Szerkesztve ]
"Csak egy dologtól félek. Ha meghalok, az asszony eladja a gépeimet annyiért, amennyit bevallottam neki."
-
Ispy
veterán
Most le volt véve az oldallap pár hétig, és úgy játszottam, na amikor bekapcsolt az sf ventije, akkor lekaptam a fülest a fejemről, hogy mi a f@sz ez a zaj, pedig megvan már egy jó ideje, még sohasem kapcsolt be játék alatt.
"Debugging is like being the detective in a crime movie where you're also the murderer."
-
Archttila
veterán
"Legfontosabb lenne a csend. Aggódom amiatt, hogy a "legenda" szerint, nevezett táp ventije már kis terhelés mellett is fel-fel pörög.
Ez az a típusú zaj, amit legkevésbbé szeretnék "élvezni"Részletesebb válasz:
Nekem OC 7700K/GTX1070 alatt sem kapcsol be úgy, hogy párhuzamosan fut egy IBT és egy Heaven ez azért van, mert nem csak szimplán a terheléstől függ a ventilátorszabályozás, hanem a táp belső hőmérsékletének is el kell érnie egy bizonyos értéket, hogy felpörögjön a kis mocsok.
Zero RPM mode allows the fan to remain off during low to medium loads. This technology uses various temperatures from inside the PSU and the power output level to determine when active cooling is needed for the PSU.
Passionate about minimalistic software, the Linux philosophy, and having fun. SFF and AV enthusiast, APU retro gamer.
-
Grave_444
nagyúr
Nekem is volt, azt hittem kifogtam egy hibás darabot. Visszaküldtem gariba, azt mondták nincs baja.
Elhittem, eladtam és az új tulajnál is hibátlan.Nálam mindig ment a ventije, nem is kicsit. Gondoltam a ház miatt, kitettem az asztalra és csak a proci meg egy SSD volt rajta, úgy is hangos volt. Magamnak soha nem vennék ilyet az biztos.
Az utód egy Seasonic Platinum Fanless 520 azzal nincs gond.
Új hozzászólás Aktív témák
- OLED TV topic
- Autós topik
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Gaming notebook topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Xiaomi Mi 9 - egy híján
- AMD Navi Radeon™ RX 6xxx sorozat
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest