Új hozzászólás Aktív témák

  • izisz

    senior tag

    válasz janek69 #8175 üzenetére

    Nekem van egy prusára való készlet, még beépítésre vár, ali-ról, nagyon is kellemesnek tűnik a kocsik mozgása a síneken. (van az anycubic official store-ból is, azok is szépen csusszannak)
    Hozzá kell tenni, hogy vásárlás előtt leveleztem egy adagot az eladóval (plusz ajánlott is volt előzőleg az eladó FB csoportok alapján), mert akartam +1 kocsit, csak magában, sín nélkül. És még ő írta, hogy ezt nem ajánlja, mert amiket ő árul, ott a sínek és a kocsik úgy vannak összeválogatva, hogy együtt frankók, ám ha egy "idegen" kocsit próbálok rá a meglévő sínre, vagy jó, pontos lesz vagy nem. Ebből és a YT videókból kiindulva, ahol "átmosással és zsírzással kezdik a használatbavételt", szerintem a kínai hiwin koppintás sem elvetendő.
    Másik amit még olvastam, ha mégsem frankó a kocsi mozgása, a kis golyszlikbl kell venni egy marékkal akár itthon is és cserélni.
    (+1 jó pont volt, hogy csomagolás 5*, 2 deszkalap közé voltak beszendivcselve a sínek és úgy körbe fóliázva, az egész bubusfóliába csavarva és még dobozolva)

Új hozzászólás Aktív témák