Új hozzászólás Aktív témák

  • gyantaszuz

    tag

    válasz Imy #43362 üzenetére

    A kit csak 900 euró, persze nem szépít a dolgon. De nem akartam Bambut. Kollegámnak az van és mikor hallotta a neptune 3 promat azt mondta sokkal hangosabb az övé. A Prusa meg halkabb 200mm/s-en, mint a Neptune 60-80mm/s-es stock firmware-en.
    Ha megoldódik, márpedig szerintem meg fog, akkor azt mondom, hogy nekem megérte azt a 900 eurót meg a "hullót" adapterre meg fúvókákra egy olyan gép, amit nem hallok egy zárt ajtón keresztül.

    Egyébként meg mindenki arra költi a kis zsebpénzét amire akarja. :)

    #43372 Wasquez
    De onnan jön a hang. Azért is írtam, hogy gondoltam rá, hogy meg kellene cserélni egy Y carriage csapággyal, de ma már nem akarom szétkapni.
    A supportos srác azt írta, hogy ismert probléma, de több dolog okozhatja és meg fogják oldani ne aggódjak. Valami olyasmit írt, hogy a threaded rodon lévő trapezoid nutnál nem jó az illeszkedés ( :F ) és ez okoz bizonyos mennyiségű gépnél ilyet. Ezért küldenek új rodot/steppert. Valamint a frame felső két sarkán lévő elemből is van új revízió, nekem még a régi jutott és pl pont a jobb oldaliba beleér a threaded rod, amibe amúgy nem kellene. Aztán ha nem oldódik meg, megyünk tovább.

Új hozzászólás Aktív témák