Új hozzászólás Aktív témák

  • JulianSinulf

    senior tag

    válasz Gaben92 #38625 üzenetére

    Szia!
    Ha nem vagy biztos abban, hogy akarsz e ezzel majd komolyabban foglalkozni, akkor keress olyan eladót, akinél a legtöbb a visszaküldési idő.
    Azt nem írtad, hogy külföldön hol élsz, ami adott esetben nem mindegy.
    Németországban a 3djake 30 napot biztosít a visszaküldésre a 14 nap helyett és ők fizetik a díjat is. Csak lehet, hogy majd rájuk kell írni, hogy mi van a pénzzel, mint nekem tegnap.
    Ebay-en is lehet keresgélni, arra figyelve, hogy ki fizeti a visszaküldést és mennyi rá az idő.
    A kínai gyártótól vásárolttal meg csak óvatosan. Nem mindig egyértelmű, hogy ki fizeti a visszaküldést és hova kell visszaküldeni. Gyakran EU raktárból küldik ki és kínai címet írnak, ha vissza szeretnéd küldeni, ezzel is elvéve a kedved a visszaküldéstől.
    Az alza-t is érdemes lehet megnézni. Azt hiszem, hogy ők is adnak bőven időt a visszaküldésre. Sőt, nekem kifizették a visszaküldési időn túli, de még garanciális nyomtató küldési díját is, ami 40€ volt.
    Így akármennyiért is vehetsz nyomtatót, ha nem tetszik, visszaküldöd és próbálkozol egy másikkal.
    Persze, ha hozzányúlsz és alaplapot cserélsz, meg egyebek, akkor macerásabb a dolog, mindent vissza kell állítani az eredeti állapotára és a bővítések egyáltalán nem biztos, hogy beleférnek az időbe. Emellett meg is maradnak neked.
    Szóval ezt drágább nyomtatókkal érdemes megcsinálni, aminél nem az a cél, hogy már vásárlás előtt tudod, hogy fejleszteni kell. De adhat egy támpontot, hogy téged ez érdekel és nagyjából hogy kell kinéznie a dolognak. Visszaküldöd és veszel egy olcsót, amit majd tuningolhatsz kedvedre.

Új hozzászólás Aktív témák