Új hozzászólás Aktív témák

  • Saccco

    nagyúr

    válasz aDic #36681 üzenetére

    Nekem a PS a kedvencem. Az SS egy PS fork. Rengeteg ügyes dolog van benne, ami az alap PS-ben nincs. Viszont mindig kicsit le van maradva a fő csapástól, illetve előfordulnak igazán érdekes bug-ok. Sokkal kevesebb erőforrással készül, mint a PS.
    A Cura részemről hanyagolt, a másikakhoz képest nagyon gyenge a profilok és anyagok kezelése. Viszont sokat köszönhetünk nekik, mert tőlük jött az arachne szeletelő motor. Ezzel gyakorlatilag elavulttá válik a 0,4-es nózi, mert a 0,6-ossal is mindent meg lehet oldani. Mondjuk speciel én már előtte is 90%-ban a 0,6-ost használtam. :D
    A Cura nagy előnye, ami egyelőre nincs a PS-ben, az a tree support. Illetve a legjobb support kezelője az S3D-nek van, viszont minden egyéb tekintetben csúnyán eljárt felette az idő.

    Azért több slicer is van, mint ezek. A teljesség igénye nélkül: Slic3r, PrusaSlicer, Superslicer, Cura, Simplify3D, Ideamaker, Craftware, KISSlicer, stb.

    █ 3D nyomtatás és tervezés █ Tiny Whoop - Eszik-e vagy isszák?! https://goo.gl/9BEyy7 █ Teszteljünk egereket együtt, van 5 perced erre? http://goo.gl/ulKVSn █ - Üzenet vége - █

Új hozzászólás Aktív témák