Új hozzászólás Aktív témák

  • MittuDomain_

    őstag

    Sziasztok srácok!

    Elolvastam az első hsz-t, de nem volt benne ajánlott típusok listája.

    Szóval, nem volt ilyen szándékom, de mivel belebotlottam egy megszerezhető 60/120USD Anycubic AliExpress kuponba most a szülinapon, gondoltam belevágok, ebből szeretném kihozni a legtöbbet. A fentiek ismeretében ~25-30e lenne a keret amit rászánok (utóbbi a nagyon maximum) /szereztem még univerzális ali kuponokat, de fene tudja hogy sikerül kombinálni, szóval olyan -65-70USD a szülinapos árból ami oké/.

    Ez lenne az a store, értelemszerűen 120USD feletti nyomtatót vennék (ez nem lesz nehéz...), és értelemszerűen ehhez minél közelebb; de inkább ráfizetek, elavult, nehezen karbantartható, sok selejttel dolgozó cuccot nem szeretnék, mert ahogy látom, itt sem csak az alap gép, hanem a filament és a fúvókák a drágák.
    Van a storeban egy csomó EU raktár ingyen/olcsó szállítással, a fenti összegbe vám/áfa nem kell beleférjen, de a szállítás igen.

    Ami nekem érzésre belefér, az a Kossel, de az i3 Mega is nagyon gondolkodóba ejtett, utóbbiból ahogy látom nagyon-nagyon limitált készlet 180 zöldhasúért (az első 100db). Más egyébre ötlet? Vagy felejtsem el ilyen kerettel ha csak kíváncsiságból vágnék is bele? Ilyen kondíciókkal azért legrosszabb esetben beszer áron tovább tudom adni, gondolom?

    A Mega vs Mega-S kérdésben sok eltérésre még nem találtam rá, de az a 10$ felár megérheti talán. Mondjuk van TPU támogatás, de ez egy tök kezdőnek jelet pluszt?

    Normál 3D szoftverekkel boldogulok. (ACAD 3D napi szinten dolgozom, egy Revit, AllPlan, Inventor sem ilyeszt meg.)

    Si tacuisses, philosophus mansisses.

Új hozzászólás Aktív témák