Új hozzászólás Aktív témák

  • Dalee

    aktív tag

    Octoprint probléma,

    Volt otthon egy kis Wifi probléma, ezután viszont a Pi nem akart magához térni (mármint csatlakozni az újból beállított, bár paramétereiben megegyező Wifi-re). Egy korábbi mentésből újbólraktama az SD kártyát, és áttértem vezetékes LAN-ra. Minden szépnek és jónak tűnt elsőre, csak két probléma maradt.

    1. Amikor visszatöltöttem az Octoprint backup-ot is kiderült, hogy a "hőn szeretett" History plugin nem töltődött vissza. Utánanézve a fejlesztője már nem frissíti, ezért el is tűnt az installálható pluginek közül. Én nem találtam helyette más haonló plugint.
    2. A kamera nem megy, pontosabban elindul stream adás van csak nem kép látható, hanem "hangyás" a kép, mint a régi időkben a TV-n amikor nem volt adás, csak nem pontok ugrálnak, hanem kicsit hosszúkás a kép. Régebben is volt ilyen, hogy hasonló volt a helyzet, de akkor egy-két újraindítás után helyreállt, most nem. A kamera Logitech

    Van valami ötletetek a fentiekre?

    +1: Szeretem a filament plugint, viszont csak egy extrudert kezel, erre van valami megoldás, hogy nyomtatás közbeni filament váltáskor váltson a filament plugin is?

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák