Új hozzászólás Aktív témák

  • energy4ever

    addikt

    válasz Mr.Csizmás #15343 üzenetére

    Lattam, de nem akartam erre pont valaszolni, mert mar megszolt erte az egyik elozo tg, hogy sok lesz az elso reteges tema. :DDD (layerke)

    Szoval, hogy erdemben is irjak. 2db targyat nyomtatott, ha jol latom az egyik jobban sikerult, a masik nem, igy asztal szintezesi problemak biztoasak. Azt a tukrot en tuti kidobnam, mert par szazad lesz benne...(nem lattam meg egyenes tukrot), mehet oda normalis uveg. Elso reteget hegyes fuvokaval nem lehet normalisan nyomtattni, arrol itt irtam.
    Asztal hofok legyen minnel magasabb 1. retegkor, fuvoka pedig olyan homersekleto amit epphogy elvisel az anyag, nalam pla-nal 225C. Sebesseg pedig jo alacsony pl 5mm/sec, tudomlassu lesz, elso reteg nalam 3x annyi ido mint az osszes tobbi. :DDD Valamint infil mehet 110-re is 1. retegnel. Pl 1. reteg magassaga 0,25, akkor erdemes nyomtatast elkezdeset kovetoen levinni a minimalisra, hogy atlatszo legyen az elso reteg, akkor lesz szep! :K En kezzel szoktam betekerni, de ha szar a szintezes, abbol mar szantas lesz, igy nem ajanlom!

Új hozzászólás Aktív témák