Új hozzászólás Aktív témák

  • Agyzuzo

    addikt

    Sziasztok!

    Tegnap vettem 1,5 terás EARS WD-t és megformáztam (WinXP SP3), majd align-oltam. Egyben van az egész partíció, mert csak tárolásra kell. A későbbiekben ha felteszem a Win7-et fog ez gondot okozni, lehet ebből adatvesztésem?

    Más: volt még korábbról két WD AAKS vinyóm, egy 400 és egy 500 gigás. Mindkettő elég furcsán viselkedik. A 400-ast stabil 60-70 megával lehet olvasni, írni viszont csak iszonyatosan lassan, olyan 2-3 mega/sec-el. Formáztam, próbáltam több SATA csatin, sőt, USB-n keresztül is gépből kivéve, de semmi változás... Nincs ötletetek ez mitől lehet?

    Az 500-as meg folyamatosan lelövi magát... Másolok vele kb. 20-30 percet, aztán leparkol a fej és heló... Kicsit pihentetem, visszakapcsolom és megint lehet használni. Az is jelenleg külső USB-n keresztül megy (mentem le róla az adatokat, de elég nyögvenyelős), mert a gépet folyamatosan megakasztotta... Ez gondolom hamarosan a vinyó végét fogja jelenteni, de mi lehet vele a baj?

    HDD Sentinel amúgy egyikre se jelez hibát, de még a WD saját diagnosztikai programja se...

    Listen up, maggots. You are not special. You are not a beautiful or unique snowflake. You're the same decaying organic matter as everything else. ::: http://meatytears.hu :::

Új hozzászólás Aktív témák