Aktív témák

  • Gyuri27

    félisten

    válasz zolynet #21743 üzenetére

    Megtaláltam. Én egyett mondhatok (kb az mint dokar, vagy Abu) persze a magam paraszt módján. Nem tudom ki milyen nv karira írt, optimalizált gaméval szeretne játszani, ami nem megy. Nekem eddig a vgak-l (ati, ami fele olyan jó sem volt mint a 4850) semmi bajom nem volt. Ha nem ment rendesen azért volt, mert 2600xt (agp, pci) 3650, int vga-l játszottam. De ezek a halálok amiket itt egyesek írnak nem volt. Úgy ahogy az userek 90%-nak sem volt. Nem volt gondom a driverrel sem. Az agp-s 2600xt-l volt egy kis copás nem tagadom, de a kártya totyikjának első hsz-e szerint eljárva ment az is. Én a drivert úgy frissitem, hogy lejönn telepit végig szalad oszt jóvan. Szóval már egy ideje ati karit használok mint írtam több félét és több fajtát semmi gondom nem volt.
    Ezt az erös csúsztatást meg hagyjuk, mi mivel van egyszinten. Köszönö viszonyban sincs az igazsággal. [link] ajánlom figyelmedbe abu posztjait nv vs ati vga témában. Ott is az jött ki hogy az ati szar. Megszoktam már. :K
    Zárszóként annyit, hogy aki nv karira optimalizált játékkal szeretne játszani vegyen nv karit. Csak majd arra leszek kiváncsi mi lesz akkor ha netán nem nv-re lesz optimalizálva, ha egyenesen atira lesz írva. Tudod nekem ebből az egészből a savanyú a szölö jön le. Mikor gyorsabbak voltak az nv karik akkor az ati azért volt szar. Most, hogy az ati gyorsabb olcsóbban azért szar mer elfelejtettek drivert írni. Mindegy csak az atiról jót ne mondjunk.
    De mondom ezeket nem én találom ki le van írva. Velem lehet vitatkozni miközben Abu mester leírta amit le kellett. :K

    Amd - Radeon - Ryzen

Aktív témák