Új hozzászólás Aktív témák

  • TechN7ne

    nagyúr

    válasz Chereiose #91133 üzenetére

    Félve lehet itt a fórumon saját véleményt nyílvánítani ,könnyen elfogultnak itélnek ,probálok a saját tapasztalataim felé hajlani. Az amd visszamenőleg időtállobb volt általában ,olyan dolgokat is építettek pluszként ,amit a napjainkban több belyen is megtalálhatunk ,nem sporoltak le az alapveto dolgokat a pénzünkért ,pl. min. 256bit et ,több memoriát ,fejletebb DX támogatást legalább a középmezönyben. A lényeg ,hogy nem annyira sporolnak a gyártásnál ,mint a konkurens.
    Sok régi kártyás példát is feltudnék hozni ,de jelenleg a közép/alsó szinten is vannak jó megoldások a használt piacon nagyon baráti áron (HD7950/7970/280/280X).

    Az Nvidia ban mindig is volt szufla ,teljesen kényelmesen megbirkozik bármilyen játékkal ,de sajnos hamarabb is elavul ,nincs bennük meg az a "plusz" ,amit a jövőben is feltudnánk használni ,gyakrabban újat kell venni ,legalábbis a középmezőnyben egy jó ideje.
    1060 jelenleg egy jó kártya ,de 2év után nem lepne meg ha egy RX jobban pörögne ,sőt vlhol biztos is vagyok ,de természetesen játék függő is a dolog.

    Senkit sem szeretnék befolyásolni ,mind csak saját meglátás és vélemény ,helyesirásért meg bocsessz ,telorol pötyögök.

    :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák