-
IT café
Kérdés előtt olvasd el az összefoglalót!!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TechN7ne
nagyúr
válasz koko52 #139197 üzenetére
Annyira szép kártyák a gyáriak ,hogy nem érdekelne semmi akkor is elfogadnám...
Ha vennék ,most lépnék a referencia kiadásokra ,nvidia a saját kártyájukba válogatott chip eket rak ,többi meg megy a gyártóknak ,hiába gyengébb/hangosabb hűtés ,de kivannak fejlesztve rendesen a kártyák. -
TechN7ne
nagyúr
válasz TheNewDawn #139202 üzenetére
Középmezőny az árakat is tartja szépen....
-
mert_csokis
senior tag
válasz DeathAdder #139199 üzenetére
Erről beszéltem...
De mindenki úgy várja, mint a messiást. Holott a problémásabb címeknél a 3080-as sem sokkal lépi el a 2080 Ti-ot.
Akkor mi lesz a 3070 esetében?Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
koko52
nagyúr
válasz mert_csokis #139204 üzenetére
Ezek a kezdeti eredmények ref kártyával. Jönnek majd a normális driverek, gyártók. Kb 3 hónap mire kiforrja magát a gyermekbetegségekkel együtt. És jön a Big Navi is. Ezekből a kártyákból biztos nem vennék még. Én a tavaszt célzom meg.
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
Paxker315
addikt
TPU teszt alapján jó kis hatékony cucc lett. : ) [link]
-
mert_csokis
senior tag
válasz koko52 #139205 üzenetére
Valamennyit biztos fog mozdulni pozitív irányba, de sokat nem várok tőle.
A nem ref. megoldások is csak néhány százalék előnyt szoktak felmutatni a FE változatokhoz képest.
A tavasz még odébb van persze, de lehet az járt jól, aki eddig bezsákolt jó áron egy 2080 SUPER-t vagy Ti-ot.
Azon sem lepődnék meg, ha a teszteket látva megindulnának a használt árak felfelé.
Korán temették a 2080-as nagyvadakat...Air Jordan 1 Low G (DD9315-101) 42-es méretben eladó
-
TechN7ne
nagyúr
válasz Balazska90 #139210 üzenetére
Magas felbontásra gyúrtak ,ami nem is rossz ,végre lesz normális kártya 4k ra.
Alacsonyabb felbontáson nagy változás nem történt. -
fauv
őstag
Nem értem min akadtok ki. Azt hozta amit a bemutaton igértek. Ez a maga 300 k körüli árával a 4K ban játszók kártyája lesz, hisz a jelenlegi 1200 Dolláros 2080 Ti vel szemben, most kaptak egy 30 %-al erősebb kártyát 700 dollárért. Mi ebben a hiba?
Ami érdekes lesz, az a 3070, mert sokan játszanak 1440p 144 Hz-en. Na nekik , ha nem is éri el, de megközeliti a 2080 Ti szintjét / szerintem igen / akkor az a 500 dolláros kártya best buy lesz. Ez fogja belevágni a tőrt a 2080Ti.be. -
Albigator
őstag
válasz DeathAdder #139208 üzenetére
Úgy legyen.
A 3200G-vel gondolom már úgysem sokáig bírod.
-
Speed®
HARDVERAPRÓD
válasz Carlytoo #139173 üzenetére
Bő fél éve aktívan használom..marha nagy meló rákattintani az aotuUVra, majd picit hangolgatni saját szájízre..elment rá ~1 óra. ~25kval volt olcsóbb, mint a szétpimpelt felmenője, az baráti óraber ;p
Itt többségében nem mezei userek vannak, azok nem tudják, mi a VGA. -
hahakocka
senior tag
https://www.youtube.com/watch?v=32GE1bfxRVo
e RTX 3080 Benchmarks... do they even come close to expectations?https://www.youtube.com/watch?v=csSmiaR3RVE
Hardware Unboxed 3080 reviewHát 1080p-ben és 1440p ben alig jobb szinte ellentétben azzal, ahogy ígérték, de 4K-ban 25-30% is lehet de az se épp dupla 2080 ..... A DLSS 2.1 viszont jobb majdnem dupla fps és kisebb a mosódás effekt.
Ezek után szerintem az AMD 7nm+ on simán hoz ilyet. Sokan írják hogy 2db 5700xt nek felel meg kb hát pont azt is ígérték kb az AMD nél is. Csak elvileg olcsóbb áron és kisebb fogyasztással.[ Szerkesztve ]
-
Balazska90
tag
válasz TheNewDawn #139218 üzenetére
Az is csak Nyugaton. Nálunk meglepődnék ha lenne 1 % részesedése a VGA fronton a 2080tinek.
-
hahakocka
senior tag
válasz TheNewDawn #139218 üzenetére
Azt nem fogják de nem is kell nem sok értelme van. Steam statisztikák vagy google.
Azt viszont hallani hogy a legerősebb karijuk lehet félúton lesz a kettő közt. Már az is meglepetés lenne. -
KAMELOT
titán
-
gjung44
tag
hali! szeretnék gyorsan lecsapni az egyik 3080as-ra amint lehet. valaki tud segiteni hogy melyik modellt érdemes keresni és hogy hol?
-
MzperX07
tag
Azért az elég érdekes, hogy amíg a 3080 fogyaszt 320 Wattot és a 2080Ti fogyaszt 250-et (kábé), addig az Nvidia a szuper 5nanométeres gyártástechnológiájával azt érte el, hogy ahány %-kal több FPS-t tud, annyival többet is fogyaszt. majdnem kétszer annyi feldolgozóegységgel.
Illetve ha épp-hogy túllépi a 3070 a 2080Ti szintjét, mondjuk 5-10%-kal, akkor pedig szerintem inkább a 2080Ti lesz best buy 170-ért a 3070 220ezres árával szemben, mondjuk pár hónaposan használtan.[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
válasz MzperX07 #139225 üzenetére
Minden a 3070 teljesítményétől és árazástól fog függeni. Ha az Alza árait nézem, 270-ért adták volna a Giga aourus kártyát és 310 körül a strixet, ebből kiindulva a 3070 áraira, 190-210 körülire tippelek. Buztos, hogy meggonalondó egy 2080 TI használtan de mint írtad is 160-170 körüli áron tényleg bb lesz. Csak hát, ki fogja odaadni a közel fél millás kártyáját ennyiért?
[ Szerkesztve ]
-
NY_A
őstag
Én úgy döntöttem nem várok a 3070-re, a 3080 árat egyelőre sokallom. Vettem egy fél éves 2080 Supert jó áron. Ráadásul 3070/3080-hoz alaplapot is cserélnem kellene. Majd úgy 1-1.5 év múlva cserélek mindenestül.
[ Szerkesztve ]
-
koko52
nagyúr
Úgy látom a csehek még alszanak. Mennyi az időeltolódás arrafelé? 7 óra?
Gondolom 1 db se lett a készletből"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
arcitec
addikt
[RTX 2080 ti vs RTX 3070] Inkább választanám a 3070-et picivel jobb, picivel kevesebbet fogyaszt,picivel újabb technologi picivel stb stb ... Ha a 2080 TI mellet valóban a beszerzési ár dönthet(szerintem).
[ Szerkesztve ]
Kereskedőnek akkor se higgy, ha ló legel a sírján!
-
koko52
nagyúr
válasz arcitec #139232 üzenetére
A 3070 1 hónap múlva fog megjelenni. Hogy tesztelték le?
"Meglepetten néztünk Európára, arra, hogy mennyire nyitottak az országok, és vannak, akik csak úgy magukhoz veszik a bevándorlókat, fel nem ismerve azt, hogy egy napon a saját hazájukban kisebbséggé válhatnak."-Ernst Roets
-
hadogabi1
senior tag
Alza araibol egyertelmuen kiderul hogy az aourus nem ennyi lesz. Tegnap be is jelentettek hogy nem lesz aorus egy darabig. Ha megnezed az osszes olyan kartyanak annyi az ara ami nem lesz. Az olcsobb giga eagle 290 az oc 307 ezer. Az aourus ezek felett lesz boven. 350 korul varom asussal egy szintre. Sztem 3070 es 200 korul a sima hutesuek az overclokkoltak sztem 240 250 korul fognak megallni.
TUF Gaming X670E-Plus Wifi, AMD Ryzen 7 7800x3d, Inno 3D 4090 Ichill X3, Arctic Cooling Liquid Freezer III 420 RGB, Lian Li LANCOOL III Mesh RGB, Kingston Fury 6000 Cl32 2*16GB, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 1TB AORUS, GIGABYTE SSD M.2 2280 NVMe 2TB AORUS,
-
Qtya123
őstag
Felesleges alaplapot cserélned. A PCIE 4.0 sajnos nem igazán hoz előrelépést a 3080 erejű kártyánál sem. Üdvözítő, hogy van néhány játék, ami profitál belőle, de olyan kis mértékben (3-10 FPS), hogy sajnos kizártnak tartom azt, hogy a közeljövőben nagy előrelépést jelentsen majd. [link]
[ Szerkesztve ]
-
fauv
őstag
válasz hadogabi1 #139235 üzenetére
Ha rámész a strix 3070 -re és nézed az árat, 209 ezret írnak. Persze tuti fog változni, de ha marad, megy a kosárba.
Egyébként itt mire igazán tudni fogunk bármit is, az November közepe. Addigra várhatóan kinn lesz már a 3070 és talán lesz is belőle készleten, továbbá talán a 3060, nem beszélve az új 6000-es szériáról. Addig csak találgatások lesznek. Most pici pihi.
[ Szerkesztve ]
-
-
koko52
nagyúr
Azt nézem Alza rendesen beszopta a visszaküldött 460k-s 2080ti-okkal. Van bukó rendesen. A helyükben nem is forgalmaznám az újakat.
-
koko52
nagyúr
Mondjuk Intel mellett kell is. Új proci új tok.
-
peu407
senior tag
Németországi árak: [MSI RTX 3080] Az ebayen 1000eurótól indul...
[ Szerkesztve ]
-
Chris1983107
tag
Itt is kint vannak az árak és azt írja du. 3-tól előrendelhető némelyik modell!?
-
Hintalow
senior tag
Sziasztok!
Az adatlapomon lévő konfigba szeretnék egy új videókártyát venni, ARK-ozni szeretnék rajta.
Egy RX 580-ban gondolkoztam, de az elmúl pár napban valamiért nagyon felmentek az áraik
kb 60.000 ft-ig mi a legjobb vétel? (inkább új érdekelne, nézegetek használt oldalon is, de töb éves használt cuccokat nem szívesen vennék )Ha a multiverzum teória igaz, akkor van egy univerzum, ahol nem az.
Új hozzászólás Aktív témák
Techpowerup VGA tesztek /VGA teljesítmény összehasonlítására alkalmas/
Az AMD grafikus feldolgozó egységek listája
Az Nvidia grafikus feldolgozó egységek listája
Az Intel/Intel Arc grafikus feldolgozó egységek listája
5+1 kritikus dolog, amire oda kell figyelned használt videókártya vásárlásánál
Videókártya tesztelések a King's Tech-től, amely nemcsak szórakoztató, de egyben tanulságos is
- GIGABYTE GeForce RTX 2060 SUPER GAMING OC 3X WHITE 8GB
- Palit RTX 3060 Ti 8GB GDDR6 használt videókártya eladó garanciával!
- KÉSZLETRŐL! - Új - 180 Fokos GPU PCIe Tápcsatlakozó Adapterek - NVIDIA AMD INTEL - A Több Olcsóbb!
- Gainward RTX 2060 Super Ghost 8GB használt videókártya eladó garanciával! AKCIÓs
- Nvidia Quadro M2000/ P2000/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 12Gb
- ASRock AMD Radeon RX 7800 XT Steel Legend 16GB
- Gainward RTX 2080 Ti Phoenix 11G videokártya garanciával
- Acer RTX 3060 Ti Predator Orion 8G videokártya garanciával
- MSI AERO ITX Rx 6400 garanciális 2026.2.11-ig
- ASUS GEFORCE GTX 760 DIRECT CU II OC 2GB DDR5 PCI-E DUAL DVI HDMI DP hibásan, bontásra eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest