Aktív témák

  • aleister

    veterán

    válasz Alastair' #6843 üzenetére

    Tényleg ne haragudj, de Te valóban értelmezed, amit írok, vagy csak bizonyos dolgok maradnak meg? Jelen esetben az OC.
    Igaz amit mondasz, és valóban fontos a garancia hosszúsága, és a hűtés milyensége...
    DE
    ...nem erről volt szó.
    Nem azért hoztam fel az OC-t, mert gyárilag tuningolt egyedet ajánlottam bárkinek is. Az, hogy a két felhozott példából az egyik OC-s, teljesen lényegtelen.

    Én EV vagyok. Halál pontosan meg tudom mondani a vásárlás idejében a kártya árát, ami a legolcsóbb 3850-esek között volt, noha gyárilag OC-s verzióról volt szó.
    Ha gondolod -és van elég időd- lapozd fel itt a PH-n a hd 3850 topicot (keresd nyugodtan az én hozzászólásaimat), és meg fogod látni, hogy rengetegen vettek abban az időben MSI hd3850 OC-t, mert ez volt a best buy a 3850-sok körében. Nem azért, mert OC, hanem mert az ár/érték hányadosa a legjobb választássá tette.

    Szintén keress rá itt a PH az X1650XT a megkésett adu cikkre, ami egy Sapphire által gyártott kártyáról szólt, és ténylegesen ez volt a legjobb ár/érték arányú példány a társai (a többi 1650XT) közül.

    Az is ismert tény, hogy vannak rev A-k, rev B-k; sima és SE verziók; referencia megoldások és gyártó függőek...egyszóval igenis van különbség egy adott modellen belül a gyártó, a verzió, és a végfelhasználói ár függvényében.

    Utolsó érvként itt a Tomshardware összesítése, melyben nézd meg pl az 5870-es teljesítményét. Mint látható, 7 példány 7 különböző eredményt hozott az összesített tesztben. Felbontás-, játékspecifikus bontásra még csak nem is térek ki.
    Az állításod szerint (csak a hűtés meg a gari más) pedig valahogy egy pontszámot kellett volna mindnek hoznia.

    [ Szerkesztve ]

    Eladó ÚJ Adata DDR4 2 GB so-dimm ram QNAP vagy Synology NAS-ba.

Aktív témák