Új hozzászólás Aktív témák

  • cziczas

    csendes tag

    Sziasztok!

    Szeretnék tanácsot kérni tőletek. LG 43UM7450PLA - TV-met akarom lecserélni (nem vész el csak átalakul, másik szobába), ennek a helyére keresem utódját. Természetesen én se akarok egyösszegbe fizetni mint sokan mások, kihasználom a telekom nyújtotta lehetőségeket.
    Először is fontos leszögezni, hogy a meglévő TV egy 4 éves konstrukció ips direct leddel, trumotionnal, egyébként ennek a minőségével nekem semmi bajom az égvilágon, talán egy kicsit több fekete lehetne, de a nappali fényereje elmegy, színek, betekintési szögekkel stb nincs bajom, gyakran megy nappal is. Sajnos a távolság most kicsit nagy ahonnan nézem, ezen majd változtatni akarok kb 2,5 m. Én az LG oprendszerével és a magic controllal nagyon megvagyok elégedve, így én nekem nagyon felsem merült LG-n kívül mást nézni. Ami kitétel, hogy nagyobb legyen mint a mostani 43-as legalább 50-55 (e felé az ár miatt nem akarok menni, valamint már túlzóan nagynak is találom). Fontos még, hogy konzolozni is használom, tehát legalább 60Hz- kell, de az se lenne hátrány ha többet tudna.

    Namármost ennyi bevezető után a lényeg, itt a forumon körbe nézve, az LG-nek manapság elég rossz a megítélése, ezért bizonytalanodtam el, hogy jó úton vagyok-e. Xiaomi most nincs raktáron, TLC-ből nincs ilyen méret, Hisense-t nem akarok mert nicns HBO, Hitachit nem akarok mert azt nekem senki ne mondja hogy bármelyik LG szarabb mint egy Hitachi :D, így hát maradt a triumvirátus LG-SAMU-PHILIPS. Philipsnél az ambilight minket nem igazán fogott meg, apóséknak ilyen van, a távirányító és a rendszer egyáltalán nem tetszik, valamint garanciás baja is volt bőven már az 1 éves tévének ... így kb leszűkült a kínálat LG-SAMU-ra.

    Ami beleférne pénzbe:
    - 55NANO763QA (direkt ledes)
    - 55NANO813QA (edge ledes, local dimminggel)
    - QE55Q60BAU (Qledes)
    - QE55BU8002 (crystal led-es)

    Namost a fent felsoroltak közül a NANO LG-re borzasztó véleményeket olvastam, SAMSUNG-al meg nincs tapasztalatom. Kérdésem hát a következő, ebből a 4ből, ismerve azt, hogy jelenleg milyen TV-m van (és nekem az is elfogadható), melyik éri meg relevánsan a legjobban? Tényleg nem olyan jó a NANOCELL? Tényleg nem oylna jó már az oprendszer?

    Végső elkeseredésemben feljebb is kacsingattam, ha ebből a 4 ből mind rossz véleményes, akkor OLED48A23LA. Kérdés, hogy annyival tényleg többet ér-e amennyivel többe kerül? Valamint ez csak 48 colos míg az előző 4 felsorolt 55 colos ... Az árát és a méretet végülis eltudnám engedni, ha tényleg annyival jobb a minőség .... Na de ez meg egy nagyon belépő OLED, árban efelé már nem akarok lenni......AKKOR MOST MELYIK LEGYEN?! :D TI mit tennétek?

    Köszi!
    :R

    // Hardverapró értékelés : 19 pozitív ; 0 negatív //

Új hozzászólás Aktív témák