Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    Sziasztok!
    Kellene nekem egy kis tanács.
    Naszóval van egy fél éves ue65tu7022-es tévém, VA paneles, vagyis aminek feketének kell lennie, az fekete, de emellett iszonyat jók a színek, a fehér is fehér, egészen oldalról nézve is torzulásmentesen színes a kép, elégedett vagyok vele, viszont pénteken 3 perc alatt kigondoltam, hogy megveszem a 75"-os változatát, ue75TU7022, mert milyen jó lesz az nekem.
    Minden ugyanaz, csak nagyobb a képátló, 4.5m-ről is látványos a méretbeli különbség, és minden szép és jó is lenne, ha az új nem IPS panellel szerelt lenne, azaz a fekete rendesen fekete lenne. Néztem több műsort, nyilván megszokható, de amúgy nekem zavaró, úgyhogy kezdenem kell ezzel valamit.
    A képet rányalja, hogy van másfél éve dobozába pakolva egy fullHD projektorom, még nem volt időm előszedni, konzolt felfúrni, kábeleket elvezetni, mert költöztünk, a tévé egyszerűbb megoldásnak tűnt. Így viszont kb értelmét is veszti, mert a projektorral 3m-es képátlójú képet vetítek, fix vászon is van, 15m-es optikai hdmi kábel is van, és mivel jellemzően késő este kapcsoljuk csak be, a napfény sem játszik szerepet, a képe pedig fenomenális, vagy megfordítva azok a dolgok, amik nekem fontosak, jók, amik nem fontosak, azok meg nem fontosak, de pont ezért nem keresek drágább tévét sem, pusztán csak megjelenítő szerepe van, smart és más funkciók se számítanak, leginkább egy-egy tévéműsor megy, ritkán fogunk neki filmezni is.
    Szóval most azon gondolkodom, hogy visszaviszem a tévét, és vagy cserélem, ha tudom, hogy mire fogom cserélni, vagy vissza a pénzt, és marad a projektor, nade honnan lehet tudni megvétel előtt, hogy egy tévé VA vagy IPS panellel készült-e?

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák