Új hozzászólás Aktív témák

  • Barney1981

    csendes tag

    Sziasztok!

    Jól látom, hogy az egyes szolgáltatóknál, mint pl. Vodafone, vagy Telenor, a Philips 55OLED806 típusú TV sokkal jobb áron kapható, mint a szórakoztató elektronikai boltokban? Azokon a helyeken az 55OLED706 van kb. egy árban.
    Pl.: [link] vs. [link]

    Mondjuk ahogy látom, a 806-os sehol sem elérhető, ellenben a 706-osokat árulják a boltok. Most akkor melyiket éri meg megvenni?

    Egy cikk azt írja, hogy:
    "...a 139 és 164 centis (55 és 65 hüvelykes) OLED706 modellek pedig csak abban különböznek az OLED806 készülékektől, hogy Ambilight hangulatvilágításuk csak 3-oldalas (nem 4-oldalas) és távirányítójuk egyszerűbb egyoldalas és nincs benne mikrofon...."

    Ha csak ez a különbség, akkor az árdifferencia eléggé indokolatlanul nagy. Viszont akkor jobban megéri valamelyik szolgáltatónál venni. (Ha nem írták el az oldalon az árat vagy a típust...)

    Amúgy ilyen 0%-os részletfizetésre vásárolnám, és akkor már azért OLED-et és nem sima LED-et, mert mire kifut a részlet (~2év), addigra már jócskán az OLED lesz elterjedve.

    Azért kacsingatok a Philips felé, mert az Android rendszer miatt kiejthetném egy külön médialejátszó vásárlását, illetve az Ambilight is szimpatikus. Valamint ezeknél az OLED-eknél már 120Hz-es a képfrissítés, illetve HDMI 2.1 van benne, ami szintén előremutató és ha lejár a 2 éves részletfizu, akkor még simán idejétálló jó sok évig.

    (Mondom ezt úgy, hogy jelenleg egy 10-15 éves 32"-es Samsung FullHD TV-t nézünk :D)

Új hozzászólás Aktív témák