Új hozzászólás Aktív témák

  • Rick4

    félisten

    válasz Kapanyél #56719 üzenetére

    Persze, de a fórumot mások is olvassák, és van aki információszerzésre használja, törekedjünk a helyes infók publikálására. :D Szóval még ha később is, de jobb tisztázni, miről is van szó, UPC direct műholdas sugárzás, DVB-S2-es tuner kell. Van sat tuneres tévém, de alatta ott van a beltéri egység, szerintem a tévék nagy része csak megjelenítőnek jó, egy csomó plusz dolog nincs bennük, igaz ezek a beltérik sok tekintetben más kategória, most egy dreambox two-t használok ami kb ezeknek a teteje. Amúgy egy alap upc-s beltéri szintjét hozzák, ami korlátozott módon, de alkalmas tévézésre, akinek nem kell több, az spórolt egy plusz eszközt.
    A jelenlegi monitorom egy Samsung 65RU7102, elégedett vagyok vele, 1.7m-ről nézem, kis fltosodás van alapból, de használat közben fel se tűnik, ezt pl merem ajánlani. Fut rajta a directone app is, azaz kártya, ci modul, és műholdvevő tükör- fej, koaxkábel nélkül tudsz vele tévézni.

    Ám ha megengeded, egy tanács, ha már 82-es tévében gondolkodsz, én tizenéve propojektorozom, most egy full HD benq W1090-es projektorom van a másik szobában, ez nagysgrendileg egy b 200 ezer forintos eszköz, a 3.8m-ről vetített képátló 3 méter, 100", azaz 265 cm széles képről beszélünk. A 65-ös tévém képe is jó, most fogok költözni, de a másik házba se fog a nappaliba tévé kerülni, hanem ugyanez a projektor, nagységrendekkel komolyabb az összhatás, mikor egy egész falat beterít a kép. Én megnézném ezt a vonalat is, mielőtt dupla- tripla pénzért 82"-os tévét veszek.

    [ Szerkesztve ]

    Samsung 49" monitorok eladók: https://hardverapro.hu/apro/samsung_49_32_9-es_monitor_elado_meg_2_honap_papir/friss.html

Új hozzászólás Aktív témák