Új hozzászólás Aktív témák

  • a2d2

    addikt

    Sziasztok!

    A DC760 megy vissza. Nagyon bugos és max 20 fokban lehet eltérni a középvonaltól onnantól torzul a kép ami eléggé megszokhatatlannak tűnik nekem.
    Tudtok helyette ajánlani esetleg IPS paneles TV-t? Azt olvastam hogy az LG-nél trükköztek és nem teljes 4k felbontás van a fehér ledek miatt. Fontos lenne a minél nagyobb fényerő is mert hétvégente nap közben is menne rajta játék. Esetleg idei SONY-t nézzek? Ha jól tudom azokon is android fut.

    Android TV-vel eddig nem felhőtlen a tapasztalat, de lehet csak a TCL volt bugos. Úgy érzem egyben előnye is és hátránya is a TV-nek.

    Ami tetszett:
    - google féle kiváló magyar hangfelismerés (elemzi a beszéd végén a végeredményt is és azok alapján még belejavít a szavakba is ha kell, nagyon tuti, egyszer nem kellett pötyögnöm és mindent megtaláltam youtubeon)
    - kodi telepíthető külső box nélkül
    - minden bluetooth eszközt lekezelt amit csatlakoztattam (fülhallgató, gamepad, légegér)

    Ami nem tetszett:
    - nincs google chrome. Feltettem rá apk-ból de nem kezeli így a gombokat. A mikrofont észleli a hang eljut hozzá (kis mikrofon ikon úgy villog ahogy beszélek), de keresni már nem keres.
    - a TV beépített lejátszója kadenciahelyesen játszotta a filmet de kodi alól ez nem valósult meg
    (TV box alatt megoldódott szoftveresen ez a probléma amlogic tool programmal, nem értem hogy egy célplatformon miért nem képes ezt megoldani a google).
    - néha apróbb akadások előfordultak

    Köszi!

    A pisztácia kifogyott, csokoládé nem is volt

Új hozzászólás Aktív témák