-
IT café
Milyen SSD-t vegyek? Mielőtt kérdezel, kérünk az összefoglalót olvasd el! Ha ezt végigolvastad, de még mindig nem sikerült dönteni, akkor amikor kérdezel, kérünk, feltétlen tüntesd fel az alábbi adatokat!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fericske
addikt
Sziasztok,
Úgy néz ki, hogy a laptopomban a gyárilag szerelt Toshiba m.2 nvme 3x4 ssd meghajtó 3 év után abbahagyta a működést. Legalábbis remélem, hogy nem valami vezérlő szállt el....
Nem tudom mennyire nyúlik vissza itt a tapasztalat ilyen adattároló típussal, mert egy megbízhatón működő darab érdekelne (250 gb körüli, ár miatt főleg). Sebesség nem érdekel, viszont ilyen nvme 3x4-es cucc kellene gondolom, hogy ne nyűglődjön a gép valami kompatibilitási marhaság miatt.
Szóval tudtok ilyen megbízhatóan működő ssd-t ajánlani? -
fericske
addikt
Remélem megúsztam ennyivel a "szervizelését" egy GT72VR 6RD laposnak, aminek már hozzászoktam az extráihoz. Jó kép és hangminőség filmezéshez, 6+ usb csati, nagyon jó hűtés, csendes működés, egyszerűen elvégezhető karbantartás.
Átnézve a mostani felhozatalt, mintha semmi nem változott volna sem árban, sem vasban az elmúlt 3 évben. -
fericske
addikt
válasz Graphics #59757 üzenetére
A PNY nvme-k is jók állítólag, amik jó áron mennek.
Nincs tapasztalatom a témában annak ellenére, hogy kb. 8 éve használok ssd-t. Egy 60gb 2.5" Samsunggal kezdtem ami mai napig kifogástalanul megy, aktív torrentezéssel is.
Csak most, hogy egy Corsair mp510-re esett a választásom végül, 2 napi utána olvasgatás után, menetközben csak jó kritikákat találtam a PNY nvme ssd-kel kapcsolatban.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Köszönöm a türelmeteket, megszületett egy megoldás. A Flash topik a továbbiakban SSD kibeszélő néven fog tovább futni, így ott szabadabban lehet az SSD-ket kibeszélni, megosztani pozitívumot és negatívumot is.
Itt most elég sok hsz szüleletett, ami jobb lett volna oda. Ezeket már nem bolygatom, maradni fog, de kérek mindenkit, (a topik tisztasága miatt) hogy ezeket oda írjuk be ha lehet, vagy onnan linkeljük ide ha nagyon muszáj.
Köszi
[ Szerkesztve ]
- Tudástár Az SSD kondíciója, tények és tévhitek
- Tudástár Windows 7/8/10 SSD-vel! Hogyan is?
- Elemzés Milyen SSD-t vegyek?
- Elemzés Átfogó elemzés az SSD-k természetéről
- AliExpress tapasztalatok
- F-Secure termékek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Escape from Tarkov
- Monitor hiba topik
- Asszociációs játék. :)
- Témázgatunk, témázgatunk!? ... avagy mutasd az Android homescreened!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Chiptörvénnyel készül Trump elnökségére Dél-Korea
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest