-
IT café
Milyen routert vegyek? Összefoglaló
(A további hasznos tudnivalókért és az ajánlott modellek listájáért kattints az Összefoglaló kinyitása feliratra!)
Utolsó frissítés: 2024. november
Új hozzászólás Aktív témák
-
bpmcwap
senior tag
válasz Alex91 #93292 üzenetére
Köszi, hetek - ha nem hónapok óta - tépem magam milyen router vegyek... Az ajánlott AC65P-t már nem kaptam itt NO normális áron, így sok sok olvasgatás után, elkezdtem szemezgetni az AX92U-val meg az AX68u-val én is - mindkettő kb 160euroért van... Jó lett volna beleférni 100euroba, de igaza volt itt valakinek, hogy minél többet olvasgat az user ebben a topikban annál többszörösét fogja ráfordítani az eszközre.... Kivételes az a topik, ahol ennyire jó az összefoglaló, naprakész és hétköznapi usernek tényleg jobb, ha kérdés se tesz fel, mert rábizza a profikra az ajánlást és pénztárca és összefoglaló alapján egyszerűen megveszi az ajánlottat.... Ezúton köszönöm mindazok munkáját, akik összerakták és folyamatosan naprakészen tartják az összefoglalót!!!
Viszont, most erre az AX86S-re ráugrottam, mert 260 euro helyett 172ért sikerült megvennem, ezzel csak nem nyúltam mellé. (Ugye nem )
Egyszóval köszönöm, hogy felhívtad a figyelmet, hogy éppen akciózzák[ Szerkesztve ]
Túrista vagyok
Új hozzászólás Aktív témák
● Olvasd el az összefoglalót!
- GAMER PC: RYZEN 5 4500-5600X - GTX 1060 - Új 16/32GB DDR4 kit - M.2 NVMe SSD - GAR/SZÁMLA!!!
- Gamer PC v6 , R5 5500 , RX 5700 XT , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD
- Gamer PC v5 , i7 10700 , RX 6700 XT 12GB , 32GB DDR4 , 512GB NVME , 1TB HDD , 240 víz
- Corsair Vengeance RGB PRO SL 16GB POSTA AZ ÁRBAN!
- Eladó Lenovo Legion Slim 5 16IRH8 gamer laptop
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest