Új hozzászólás Aktív témák

  • asadasad22

    őstag

    válasz Necc #4004 üzenetére

    huhh, ez biztosan nem gyenge :)
    de azt azért túlzásnak érzem, inkább szakadjon meg egyszer-egyszer párhavonta, minthogy 4-5szörösébe kerüljön egy másik hasonló tudású routernek, "csak" mert annyira megbízható.
    ebben a végleges n szabványban viztos vagy? wiki-n egy novemberi hír, hogy kész a draft 7.0, és 2010 januárra, máshol 2009 novemberre ígérik a véglegeset ahogy látom..
    illetve nemtom hogy megy ez, hallottam olyat is, hogy, hoy némelyik draft n-es fw-je elvileg frissíthető is lehet majd a véglegesre, de ilyen sok pénzt tényleg csak akkor adnék ki, ha ebben biztos lehetnék, de ahogy nézem wiki-n, talán még nem is nagyon lehetek ebben biztos, javítsatok ki, ha tévedek.
    szóval akkor nézzük ezt a 160N-t: megbízhatóság szempontjából hogy teljesít egy régi jólbevált 54-es szériájú cucchoz képest? illetve ha van bármilyen hasonlóan jó új router, az se lenne rossz, fél éve néztem körbe utoljára, leginkább az a 2 dolog zavar, hogy azt hittem h azóta kijött sok szép új megbízható router, erre úgy tűnik mégsem, ráadásul úgy emlékszem, hogy határozottan olcsóbban nyomták ugyanezeket a routereket régen, ami felettébb furcsa.

Új hozzászólás Aktív témák