Új hozzászólás Aktív témák

  • kisgyerek85

    senior tag

    válasz tokesz86 #6023 üzenetére

    Ne is mond. Én is a napokban szívtam a méret miatt, mert lecseréltem a hullámos vásznamat egy fehér bútorlapra amit plusz még lefestettem fehérre. De mivel a vászon nekem a fali távtartón volt és most átkerül ugye a falra a bútorlap ami kb +1 méter így a vetített képem is megnőtt, de két bútor közé kellett beférnie. Hát centizgetni kellett rendesen.

    Itt a végeredmény.
    Ha már így felhoztam akkor leírom a tapasztalatomat.
    Végre megszűnt a hullámosodás :C
    anyagköltség 10K huf. Kezdésnek alapozóval kellett volna lekennem a bútorlapot, hogy a festék jobban tapadjon rá. Viszont a festék boltba azt mondta az eladó, hogy ők nem tartanak, mert nincs rá kereslet. Ok akkor mondom megpróbálom egyből festeni.
    3. réteg felkenése után oldalról nézve ilyen
    volt az eredmény. Szemből tökéletes volt, de innen ocsmány. Ezután elmentem egy másik festék boltba. Eladónak vázoltam a szitut, de alapozó és bútorlap megfordítása helyett azt tanácsolta, hogy fessem még le vagy 3-4x és hadjak hosszú száradási folyamatot.
    Szóval lekentem még párszor és most már szinte 100%-os oldalról is. Egy picit lehet látni, hogy nem egybefüggő helyenként, de én ezt így hagyom most már :)

Új hozzászólás Aktív témák