Új hozzászólás Aktív témák

  • #12516608

    törölt tag

    válasz palfitom #97940 üzenetére

    Semmi vita nem volt itt. Processzor piaci körképről volt eszmecsere, és azért OFFban, mert nem mindegyik komment fűződött az éppen aktuális fórumtagnak adott tanácshoz. Ezt azért meg lehet érteni. :K

    Ami a hardver piacon van, az agyrém. A VGA-t hagyjuk!
    Processzor vonalon: itt a pocsék forint árfolyam, az "úgynevezett csiphiány" , a karácsonyi lehúzás tömkeleg, a nagykerek szarul tervezett logisztikája - igen, már november elejére itt kellett volna lenni a karácsonyi dömpingre tervezett hardver mennyiségnek - és a tapasztalható okoskodás, hogy az utolsó idióta is nyerészkedni akar, de jó vastagon ám. Ez látható a használt hardver árakon.

    Belép még az a jelenség is, hogy az ún. egyszeri júzer tanácsot kér - sokszor már rendelés után - hííííjjjj..zmeg. És nekünk - jószándékú, lelkiismeretes idiótáknak - az a feladatunk - szabadidőben és egyenrangú szellemi partnerek közötti kommunikáció igényéből kifolyólag - , hogy a hajuknál fogva húzzuk ki őket a mocsárból. Különben ki lesznek zsebelve, és ott lesznek működésképtelen karácsonyi ajándékkal.

    Aki rászán egy kis időt a kommentemre, az érteni fogja, hogy miért pusztítottam a billentyűzetemet.
    " Dicsőség a magasságban Istennek, és a Földön békesség a jó akaratú embereknek. ... Ámen!"

Új hozzászólás Aktív témák